Whatsapp sohbetlerinde yeni dönem! Tema rengi değişebilecek

Teknoloji dünyasında sık sık uygulamaların çeşitli güncellemeler yapacağına dair haberler yer alıyor. Özellikle global sosyal medya uygulamalarının yaptığı değişiklikler geniş bir kesime hitap etmesi nedeniyle yakından takip ediliyor.

Whatsapp sohbetlerinde yeni dönem! Tema rengi değişebilecek

Kısa mesaj olayını baştan yazan ve internet tabanlı bir haberleşme uygulamasının çok ötesinde bulunan Whatsapp çeşitli dönemlerde ara yüz değişiklikleri yapıyordu. Uygulamanın ana rengi olan yeşil ve beyazın dışına koyu tema haricinde çıkmayan uygulamanın radikal bir karar almaya hazırlandığı iddia edildi.

INSTAGRAM'IN SEVİLEN ÖZELLİĞİ GELİYOR

Donanımhaber'de yer alan habere göre Whatsapp sohbetlerinde tema değiştirme özelliği gelecek. Bu özellik ile beraber kullanıcılar isteklerine göre sohbetlerinin arka planını kişiselleştirme imkanına sahip olacak.

Bu özellik aslında Whatsapp ile beraber aynı şirket bünyesinde yer alan Instragram'da uzun bir süredir kullanılıyor. Mesajlaşmanın her iki tarafında bulunan kullanıcılar isteklerine göre tanımlanan temalardan istediklerini seçip konuşmalarını farklı bir görünüme kavuşturabiliyor.

UYGULAMALAR SIK SIK DEĞİŞİKLİKLER YAPIYOR

Çıktığı günden bu yana böyle bir radikal değişiklik yapan Whatsapp'ın nasıl bir tepki alacağı merak konusu. Öte yandan Whatsapp uygulamaya yeni özelliklerde ekleyerek kullanıcıların sıkılmamasını amaçlıyor.

Söz konusu güncellemenin yakın zamanda yayınlanması ön görülüyor. Ülkemizde de Whatsapp en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olarak ilk sıralarda yer alıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER