Whatsapp mesaj yazarken hata yapanlar için önemli bir güncelleme yayınladı

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından olan Whatsapp son günlerde kullanılışından çok uygulamada yaptığı değişiklikler ile anılıyor. Son gelen güncellemeye en çok sık sık yanlış tuşa basanlar sevinecek.

Whatsapp mesaj yazarken hata yapanlar için önemli bir güncelleme yayınladı

14 yıldır kullanımda olan Whatsapp aradan geçen uzun yıllara rağmen kullanıcıların vazgeçemediği bir mesajlaşma uygulaması olarak göze çarpıyor. Ünlü uygulama dönem dönem getirdiği güncellemeler ile kullanıcıların kendilerinden talep ettiklerine cevap veriyor.

GERİ ALMA ÖZELLİĞİ GETİRİLDİ

Geçtiğimiz günlerde arayüzünde ve sohbet baloncuk rengini kişiselleştirme gibi güncellemelerde yayınlayan Whatsapp son olarak mesaj yazarken kullanılan bir özelliği üst noktaya taşıyor. Önceki güncellemelerinde mesajlara “Herkesten sil” ve “Benden Sil” gibi özellikler getiren Whatsapp istemeden “Benden Sil” tuşuna basanlara geri alma seçeneği sunacak. Bu özellik ile yanlış bir mesaj atan ve bu mesajı kimsenin görmemesini isterken sadece kendisine gizleyenler rahatlayacak.

Whatsapp mesaj yazarken hata yapanlar için önemli bir güncelleme yayınladı

2014 yılında Facebook ve Instagram'ı da bünyesinde Bulunduran META tarafından satın alınan Whatsapp aradan geçen sürede radikal güncellemeler almıştı. Bu güncellemeler içinde en çok dikkat çekenlerden bazıları durumlar adında bir bölüm oluşturulması, görüntülü ya da sesli olarak konuşabilme imkanı sunabilmesi ve geçtiğimiz aylarda gelen kanallar olmuştu.

DÜNYANIN BÜYÜK BİR KISMI WHATSAPP KULLANIYOR

Kullanıcıların uygulamadan sıkılmasını önlemek ve monotonluktan çıkmak adına dönem dönem görsel ve ufak detaylar içeren güncellemeler geliyor. Uygulamanın dünya genelince 3 milyara yakın insanın Whatsapp kullandığı biliniyor.

SONRAKİ HABER