WhatsApp için yeni özellik duyuruldu!

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, artık hayatımızın hemen hemen her alanında bulunuyor. Durum bu şekilde olunca WhatsApp, kullanıcıların daha iyi bir deneyim yaşayabilmesi için farklı özellikleri sunmaya devam ediyor.

WhatsApp için yeni özellik duyuruldu!

WhatsApp için yeni özellik duyurusu yapıldı. Aktarılan son habere göre çoklu cihaz desteğinin genişletilmesi bekleniyor. Bu şekilde kullanıcılar telefon dışındaki cihazlardan da kişi ekleyebilecek. Gelmesi beklenen özelliğin şu an için geliştirilme aşamasında olduğu aktarıldı.

WHATSAPP’TAN YENİ ÖZELLİK

Kullanıcıların internet üzerinden anlık olarak mesajlaşmalarını ve birbirleriyle sesli, görüntülü ya da yazılı olarak mesajlaşmalarını sağlayan WhatsApp yeni özelliğini duyurdu. Kullanıcılar önceden bilgisayar, tablet ya da telefondan WhatsApp’a bağlandıkları zaman sadece telefon üzerinden kişiler ekleyebiliyordu.

BU ÖZELLİKLE NE İŞE YARAYACAK?

Yakın zamanda WhatsApp’a gelmesi beklenen güncelleme ile birlikte kişiler giriş yaptıkları cihazlardan kişileri ekleyebilecek. Peki, bu ne anlama geliyor? Telefonunuzu kaybetseniz de telefon numaranıza yeni bir cihaz bağlamış olsanız bile bütün kişileriniz WhatsApp’ın olduğu depolama alanında olacak.

YENİ BİR SİSTEM GELİŞTİRİLİYOR

Diğer yandan WhatsApp güvenli kişi kaydetmeyi sağlamak için IPLS yani Kimlik Kanıtı Bağlantılı Depolama isimli bir şifreli depolama sistem özelliğinin geliştirme aşamasında olduğunu söyledi. Kullanıcılar bir kişiyi kaydettiğinde sistem cihazda şifreleme anahtarı oluşturacak. Ancak bu özelliğin şimdi geliştirme aşamasında olduğunu söylemekte yarar var.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER