Whatsapp durumlarına yeni özellikler geldi: Beğenme devri başladı

Akıllı telefonların giderek yaygınlaşması ile birlikte popülerliğini günden güne artıran Whatsapp, yıllar içinde bir çok farklı özelliği bünyesine kattı. Bu güncellemeler ile uygulamalar çok yönlü hale gelirken kullanıcıların uygulamayı kullanmaya devam etmesi sağlandı.

Whatsapp durumlarına yeni özellikler geldi: Beğenme devri başladı

Günümüzde en popüler mesajlaşma uygulamalarında ilk sırada yer alan Whatsapp zaman içinde insanların birbirini görüntülü ya da sesli arayabildiği, günlük yaşantısından 24 saat boyunca duran paylaşımlar yapıp yayınladığı, toplulukların bir arada olabileceği bir yer haline geldi.

Mesajlaşma uygulamasından çeşitli şekillerde insanların irtibat kurabildiği bir uygulama haline gelen Whatsapp'da sahibinin META olmasından dolayı Instagram ve Facebook ile aynı bazı özellikleri kullanıcılarına sunuyor.

DURUMLARDA KİŞİ ETİKETLEME VE DURUMU BEĞENME ÖZELLİĞİ KULLANIMDA

Whatsapp'a gelen son güncellemede kullanıcıların sıklıkla kullandığı durumlar bölmesine yeni özelliklerin geldiği duyuruldu. Whatsapp kullanıcıları artık gördükleri durumları beğenebilecek.

Instagram ve Facebook'ta direk olarak duruma beğeni koyma özelliği bir uygulamaya daha gelmiş oldu. Öte yandan Instagram'dan da insanların aşina olduğu durumlarda başka kişiler etiketlenebilecek. Etiketi sadece etiketlenen kişi görebilecek. Etiketlenen kullanıcı ise kendi Whatsapp durumunda etiketlendiği gönderiyi paylaşabilecek.

GÜNCELLEMELERİN GELMESİ BEKLENİYOR

Whatsapp'ın ilerleyen dönemlerde durumlar ve diğer sekmelerde de yenilikler getirmesi bekleniyor. 14 yıldır faaliyetlerine devam eden uygulamanın hamleler ile canlı ve ilgi çekici kalması sağlanıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER