Valorant İstanbul sunucusu yok çöktü mü? Sunucu sorunu hata çözümü

Dünyanın en çok oynanan online oyunları arasında yer alan Valorant oyuncuları sunucu bağlantı sorunu yaşıyor. Valorant İstanbul sunucusu yok sorunu çözümü, nasıl girilir?

Valorant İstanbul sunucusu yok çöktü mü? Sunucu sorunu hata çözümü

Türkiye'de bugün Valorant oyuncuları sunucu sorunu yaşadılar. Dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından oynanan Valorant oyununa giriş yapmak isteyen kullanıcılar İstanbul sunucusu ile bağlantı yapmaya çalıştıkları anda hata iletisi almaya başladılar.

VALORANT İSTANBUL SUNUCUSU YOK!

Valorant oyuncuları bugün gün içerisinde Türkiye'deki İstanbul sunucusunda bağlantı sorunları yaşadığını bildirdi. Özellikle 10 Eylül 2024 tarihinde, birçok oyuncu oyuna giriş yaparken sorunlar yaşadığını belirtti ve sunucuların geçici olarak devre dışı kaldığı rapor edildi. Riot Games bu konuda henüz resmi bir açıklama yapmasa da, kullanıcılar sunucuların çöküp çökmediğini araştırmaya devam ediyor.

Valorant oyuncularının girmiş oldukları forumlarda hatanın devam ettiği, bazı kişilerin giriş yaptıkları bazı kişilerin ise halen sunucu linkine ulaşamadıkları ifade edildi. Oyuncuların bazıları ise sorunun anlık olarak karşılarına çıktığını, sunucunun bazen görüntülendiğini bazen ise göremediklerini ifade ediyorlar.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER