Twitter kapanacak mı, X erişimi engellenir mi?

Instagram'a erişim engeli getirilmesiyle birlikte diğer sosyal ağlar merak konusu oldu. Bunlardan biri de Twitter (X) sosyal medya platformu olurken erişim engeli ile ilgili sorulara yanıt aranmaya başladı.

Twitter kapanacak mı, X erişimi engellenir mi?

Instagram adlı sosyal medya platformu, binlerce kişi tarafından kullanılıyor. Türkiye'de de hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesine sahip olan Instagram, bugün erişim engeli ile gündeme geldi. Instagram'da yaşanan erişim sorunu nedeniyle kullanıcıların gözü bu kez Twitter'a çevrildi.

Sosyal medya haberleri yakından takip edilirken Instagram'a erişim engeli getirilmesiyle birlikte diğer sosyal ağlar merak konusu oldu. Bunlardan biri de Twitter ya da X adlı sosyal medya platformu oldu. Kullanıcılar, ''Twitter X kapanacak mı, X Twitter erişimi engellenir mi?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

TWİTTER X AÇIK MI, KAPANACAK MI, ERİŞİM ENGELLENİR Mİ?

Twitter, kullanıcıların kısa mesajlar halinde paylaşım yapmasına olanak tanıyan bir sosyal medya platformudur. Tweetler, maksimum 280 karakter uzunluğunda olabilir ve metin, fotoğraf, video veya bağlantı içerebilir.

Twitter kapanacak mı, X erişimi engellenir mi?

Kullanıcılar, başkalarının tweetlerini beğenebilir, yanıtlayabilir, yeniden paylaşabilir ve etkileşime girebilir. Twitter - X ile ilgili Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından uygulanan bir karar henüz bulunmuyor. Kullanıcılar Twitter'a tam erişim sağlayabiliyor. Instagram durumunun ne olacağı ise henüz bilinmiyor.

SONRAKİ HABER