Twitch mobil uygulamasını güncelledi!

Son dönemlerde Kick uygulamasının ünlü yayıncıları kendi çatısı altına toplamasından dolayı zor günler geçiren Twitch önemli bir adım attı. Hataları olduğunu kabul ettiği mobil uygulamasında bir dizi değişiklik yapan Twitch'in kullanıcıları memnun edip edemeyeceği ilerleyen günlerde belli olacak.

Twitch mobil uygulamasını güncelledi!

Dünyada ve ülkemizde yayıncılık denilince akla ilk gelen uygulamalardan olan Twitch'e bir süredir ilginin azaldığı biliniyordu. Bizzat Twitch yöneticisinden de benzer ifadeler gelmiş ve şirket kademeli olarak bir çok çalışanını işten çıkarmıştı.

MOBİL UYGULAMADA BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLER

Şirket olumsuz dönemi atlatmaya çalışırken bir yandan da kullanıcıların taleplerine cevap verme adına faaliyetler yürütüyor. Bu kapsamda mobil uygulamasında bir dizi değişiklikler yapan uygulama güncellemede nelerin yer aldığını duyurdu.

Webtekno'da yer alan habere göre ünlü uygulamada canlı yayına daha hızlı ulaştıran bir yeni buton, klipler sayfası ve hikayelere kolayca ulaşma gibi seçenekler olacak. Ayrıca daha kullanışlı bir profil bölümüne sahip olacak kullanıcılar sadece bir bölüm üstünden ile canlı yayın yapmaya başlayabilecek.

TWITCH ESKİ GÜNLERİNİ MUMLA ARIYOR

Yeni uygulama ile yayıncıların daha fazla mobil uygulama üzerinden yayın açmayı tercih etmeyeceği zaman içinde kendini gösterecek. Öte yandan Kick gibi uygulamalar yüzünden iyice kan kaybeden Twitch'in yeniden eski günlerine dönüp dönmeyeceği konusu belirsizliğini koruyor. Ülkemizde de bu uygulamaya gözle görünür derecede ilginin azaldığı biliniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER