Turkcell Superonline TV çöktü mü, neden yayın yok, canlı yayın izlenmiyor, arıza mı var?

Milyonlarca Turkcell Superonline TV abonesi bugün televizyon izlerken arıza ve hata kodu almaya başladı. Süpernoline çöktü mü, neden açılmıyor, 800-p-6004 hatası nedir?

Turkcell Superonline TV çöktü mü, neden yayın yok, canlı yayın izlenmiyor, arıza mı var?

Türkiye'nin en çok izlenen dijital yayın platformları arasında yer alan Süperonline TV izleyicileri yayında sorun yaşamaya başladı. Süperonline TV hizmeti alan kişiler bu sabah televizyon izlemek için sisteme giriş yaptığında hata iletisi almaya başladı. Pek çok kişi kendi bağlantısında sorun olduğunu sanarak sistemi yeniden başlatsa da çözüm bulamadı.

TURKCELL SUPERONLİNE 800-P-6004 HATA KODU NEDİR, ÇÖKTÜ MÜ, NASIL DÜZELİR?

Turkcell tarafından sunulan Superonline TV hizmeti alan kişiler 800-p-6004 hatası sorunu yaşadılar. Yaşanan sorunun çözümü için vatandaşlar müşteri hizmetlerini ararken müşteri hizmetlerinden yapılan aramalara verilen yanıtlarda genel arıza olduğu belirtildi.

Turkcell Superonline müşteri hizmetleri çağrı merkezinden yapılan açıklamada saat 10:00 itibariyle genel arıza sorunu yaşandığı, sistemde yaşanan sorunun çözümü için ekiplerin çalışmalarına devam ettikleri ifade edildi. Ancak çözüm için kesin saat bilgisine yer verilmedi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER