TRT Tabii çöktü mü, neden hata verdi, ne zaman düzelecek?

TRT’nin dijital platformu olan TRT Tabii’nin hata verdiğine yönelik şikayetler kullanıcılar tarafından sosyal medyada yer aldı. TRT Tabii neden açılmıyor, sorun ne zaman giderilecek?

TRT Tabii çöktü mü, neden hata verdi, ne zaman düzelecek?

TRT’nin dijital platformu olan TRT Tabii ile ilgili olarak şikayetler dile getirilmeye başlandı. Kullanıcılar bu uygulamadan yararlanmak istediklerinde hata ile karşılaşmaya başladılar. Bunun üzerine yaşanan soruna dair araştırmalar hız kazandı. TRT Tabii’ye ne oldu, neden sorun verdi? TRT Tabii ne zaman düzelecek?

MAÇ YAYININDA HATA VERDİ

Şampiyonlar Ligi maçları TRT Tabii ekranlarından yayınlanıyor. Futbolseverler de bu uygulama üzerinden maç izlemek için ekran başına geçtiler. Ancak erişim sorunu yaşanmaya başlandı. Juventus – PSV Eindhoven maçını izlemek isteyenler verilen hata ile şok oldular. Bunun üzerine yaşanan sorunun çözümüne dair de araştırmalar hız kazandı.

NEDEN YAYIN KESİLDİ?

TRT Tabii’nin çöküp çökmediği araştırılırken yaşanan soruna dair bilgi edinmek isteyenler resmi açıklama yapılmasını bekliyorlar. Şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak TRT Tabii’nin yoğunluktan çökmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınları çok yoğun bir kitle tarafından takip ediliyor. Sistem bu yoğunluğu karşılayamayınca da hata veriyor. Bundan dolayı kullanıcılar maç yayını izlemek isterken erişim sorunu ile karşılaşıyorlar.

NE ZAMAN DÜZELİR?

TRT Tabii ile ilgili olarak yaşanan sorunun ne zaman düzelece3ği de merak ediliyor. Edinilen bilgilere göre şu ana kadar resmi bir bilgilendirme gelmedi. Uygulamanın teknik ekibi yaşanan sorunun çözümü için çalışmalara başladı. Meydana gelen çökme sorunu ile ilgili olarak kısa bir süre içerisinde sonuç alınması bekleniyor. TRT Tabii’nin yeniden normal bir şekilde hizmet vermeye başlamasına ilişkin resmi duyurunun yapılmasının an meselesi olduğu düşünülüyor.

SONRAKİ HABER