Telegram yakındaki kişiler kaldırıldı mı, neden gözükmüyor?

Anlık mesajlaşma uygulaması olan Telegram'da 'yakındaki kişiler' seçeneğine ulaşmakta problem yaşanıyor. Kullanıcılar Telegram yakındaki kişilere ulaşamadıkları için bu sorunun neden kaynaklandığını sorguluyor.

Telegram yakındaki kişiler kaldırıldı mı, neden gözükmüyor?

Anlık mesajlaşma uygulaması olan Telegram birçok yeni özellikle gündeme geliyor. Çevrimiçi mesajlaşma platformu olan Telegram'da 'yakındaki kişiler' özelliği yer alırken bu özelliğe erişmekte problem yaşanıyor. Telegram kullanıcıları ''Telegram yakındaki kişiler özelliği nerede, neden gözükmüyor?'' sorularına yanıt aranıyor.

Binlerce kullanıcıya sahip ve birçok özelliği ile popüler platformlar arasında yer alan Telegram uygulamasının en çok tercih edilen özelliklerinden biri de 'yakındaki kişiler' olarak öne çıkıyor. Ancak kullanıcılar yakındaki kişiler özelliğini platformda görmediklerini belirtiyor. Bu çerçevede ''Telegram yakındaki kişiler özelliği kaldırıldı mı?'' sorusu da gündeme taşındı.

TELEGRAM YAKINDAKİ KİŞİLER ÖZELLİĞİ KALDIRILDI MI, NEDEN GÖZÜKMÜYOR?

Telegram, "Yakındaki Kişiler" özelliğini içerisinde kaldırıldı. Özelliğin, gizlilik ve güvenlik endişeleri nedeniyle kaldırıldığı bildirildi. Kullanıcıların GPS bilgilerini paylaşması ve bu bilgilerin kötüye kullanılması endişesinden ötürü özelliğin kaldırıldığı ifade edildi.. Telegram tarafından yapılan açıklamada artık yakın arkadaşlar yerine meşru, doğrulanmış işletmeleri gösteren "Yakınlardaki İşletmeler" özelliğinin yer alacağı ifade edildi. Söz konusu özelliğin ne zaman faaliyete geçirileceği ise henüz bilinmiyor. a

SONRAKİ HABER