Teknofest Adana ne zaman, 2024 kayıt başvuru nereden nasıl yapılır?

Bu sene Elon Musk'ın da katılması beklenen Teknofest festivali için araştırmalar arttı. Teknofest Festivali 2024 nerede, ne zaman, kayıt nasıl yapılır?

Teknofest Adana ne zaman, 2024 kayıt başvuru nereden nasıl yapılır?

Türkiye'nin en büyük teknoloji festivali olara dünya çapında ilgi gören Teknofest 2024 için geri sayıma başladı. Teknofest 2024 yarışma takvimi açıklanırken Teknofest Şampiyonlar Ligi olarak isimlendirilen festival 2 Ekim 2024 tarihinde başlarken 6 Ekim tarihinde sona erecek.

TEKNOFEST ADANA 2024 TARİHİ NE ZAMAN, BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Teknofest resmi sitesi üzerinden yapılan bilgilendirmede "Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yürütücülüğünde 10. festivalini gerçekleştirecek olan TEKNOFEST, Adana'da milyonlarca teknoloji tutkununu buluşturmaya hazırlanıyor.

Teknofest Adana ne zaman, 2024 kayıt başvuru nereden nasıl yapılır?

TEKNOFEST ile Gelecek Sensin” mottosuyla prestijli yarışmalarda yüksek performans sergileyecek teknoloji tutkunlarına 30 milyon TL ödül ve 55 milyon TL’nin üzerinde malzeme desteği sağlanacak. Her yıl bir önceki yıla göre daha fazla yarışma kategorisinin açıldığı ve Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmaları olan TEKNOFEST teknoloji yarışmaları bu yıl 49 ana kategori, 127 alt kategoride düzenlenecek." ifadelerine yer verildi.

Düzenlenecek olan etkinlik için takim belirlenirken başvurular resmi internet sitesi üzerinden kabul edilecek. Başvuru sahipleri ödüllü yarışmalara katılırken teknoloji tutkunları da festival alanını ziyaret ederek yeni nesil teknolojik ürünleri ve gelişmeleri yakından görme imkanı elde edecekler.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER