Tabii paralı mı oldu, ücreti ne kadar? Avrupa maçları ne kadara izlenecek

3 yıl boyunca Avrupa kupaları maçlarını yayınlayan Exxen'in hakkı geçen sene itibariyle sona ermişti. Bu durumun ardından yapılan ihalede yeni yayıncı kuruluşun TRT olması ile birlikte bir çok soru sorulmaya başlanmıştı.

Tabii paralı mı oldu, ücreti ne kadar? Avrupa maçları ne kadara izlenecek

Her sene milyonları ekran başına kilitleyen UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi bu sezondan itibaren 3 sene boyunca TRT tarafından yayınlanacak. TRT geçen yıllarda istemediği anlar yaşayan futbolseverlere müjdeyi vermiş ve Türk takımlarının Avrupa maçlarının şifresiz olacağını duyurmuştu.

YENİ DÖNEM, YENİ YAYINCI KURULUŞ

Öte yandan TRT geçtiğimiz yıllarda yayın hayatına merhaba diyen dijital platformu tabii'yi de sürecin işine dahil etmişti. Kanaldan yapılan açıklamada Türk takımlarının haricinde geri kalan maçların Tabii üzerinden yayınlanacağı ifade edilmişti. Bu gelişme sonrasında futbolseverler tabii'nin ne kadar bir ücret isteyeceğini araştırmaya başlamıştı.

Konu ile ilgili olarak merak edilen soru yanıt buldu ve Tabii'nin Premium paketinin aylık 99 TL olacağı ifade edildi.

TABİİ TAMAMEN Mİ PARALI OLACAK?

TRT'nin kendi özel içeriklerinin de olduğu tabii uygulamasının maç haricinde normal kullanılabileceği öğrenildi. Premium pakete geçmek istemeyenler dizi ve filmleri ücretsiz olarak izlemeye devam edebilecek.

Futbolseverler ise Exxen döneminde yaşanan canlı yayın aksaklıklarının bu dönemde olmaması temennisinde bulunuyor.

SONRAKİ HABER