Samsung Galaxy Watch 7 ve Watch Ultra'nın fiyatları belli oldu mu, ne kadar?

Teknoloji meraklıları yeni çıkan ürünlerle ilgili bilgi sahibi olmak isterken son olarak Samsung Galaxy Watch 7 ve Watch Ultra'nın fiyatları merak edildi. Söz konusu ürünlerin fiyatlarının ne kadar olduğuna ilişkin araştırmalar devam ederken detaylar da ortaya çıktı.

Samsung Galaxy Watch 7 ve Watch Ultra'nın fiyatları belli oldu mu, ne kadar?

Gelişen teknolojinin bir ürünü olarak hayatımıza giren akıllı saatler son dönemin en popüler ürünleri arasında yer alıyor. Samsung, ürettiği cep telefonları, akıllı saat ve kulaklıklarla müşterisinin dikkatini çekerken 10 Temmuz'da gerçekleşecek Galaxy Unpacked etkinliğinde bir dizi yeni ürününü de tanıtacak. Etkinlik öncesinde Galaxy Watch 7 ve Watch Ultra'nın fiyatları merak edilirken ''Samsung Galaxy Watch 7 ve Watch Ultra'nın fiyatları belli oldu mu, ne kadar?'' sorularına da yanıt aranmaya başladı.

Galaxy Watch 7 ve Watch Ultra'nın fiyatı ortaya çıktığı iddia edilirken Samsung, Paris’te gerçekleşecek yılın ikinci büyük etkinliğine hazırlanırken yeni cihazlar hakkında çeşitli bilgiler ortaya çıkıyor.

SAMSUNG GALAXY WATCH 7 VE WATCH ULTRA'NIN FİYATLARI NE KADAR?

Samsung, Galaxy Watch Ultra ve Galaxy Watch 7 akıllı saatleri dahil tüm yeni donanımlarını 10 Temmuz’da tanıtacak. Yeni Galaxy Book dizüstü bilgisayarlar, Galaxy Buds kulaklıklar ve Galaxy Watch modellerini tanıtmaya hazırlanan Samsung, etkinliğe az bir süre kala yeni akıllı saatleri Galaxy Watch 7 ve Galaxy Watch Ultra’nın fiyatları ile gündeme geldi.

Samsung Galaxy Watch 7 ve Watch Ultra'nın fiyatları belli oldu mu, ne kadar?

Samsung Galaxy Watch 7’nin 299 dolar - 310 dolar arası bir fiyatta olacağı iddia edilirken Samsung Galaxy Watch Ultra’nın da 699 dolar - 710 dolar arasında bir fiyata sahip olacağı iddia edildi. Söz konusu iddialar 10 Temmuz tarihinde yanıt bulmuş olacak.

SONRAKİ HABER