Samsung Galaxy serisine yeni ürünler geliyor!

Samsung Galaxy serisine yeni ürünler geliyor. 10 Temmuz’da gerçekleştirilecek Galaxy Unpack etkinliğinde detaylar daha da belli olacak.

Samsung Galaxy serisine yeni ürünler geliyor!

Teknoloji tutkunları tarafından merakla beklenen, Samsung’un yeni ürünlerinin duyurulacağı Galaxy Unpacked etkinliği için sayılı günler kaldı. Webtekno'nun haberine göre, etkinlik 10 Temmuz'da gerçekleşecek.

Güney Koreli teknoloji devlerinden biri olan Samsung, bir süredir yepyeni ürünlerini duyuracağı Galaxy Unpacked etkinliği ile teknoloji gündemini meşgul ediyor. Şirket, henüz resmî bir açıklama yapmadı ancak etkinlik kapsamında Galaxy Z Fold6, Galaxy Z Flip6 başta olmak üzere Galaxy Watch 7’nin tanıtılacağı söylentileri dolaşıyor.

Samsung Galaxy serisine yeni ürünler geliyor!

GALAXY Z FOLD6 İLE GALAXY Z FLİP6’NIN TANITILMASI BEKLENİYOR

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, etkinliği ne zaman gerçekleştireceğini açıklamadı ancak akıllı telefon sektörünün güvenilir sızıntı kaynaklarından Evan Blass, merakla beklenen açıklamayı duyurdu. X'te bir paylaşım yapan Blass'a göre Samsung Galaxy Unpacked etkinliği, 10 Temmuz'da gerçekleştirilecek. Sızıntı kaynakları, Samsung Galaxy Unpacked hakkında büyük bir sürpriz beklemediklerini belirtti.

Samsung Galaxy Z Fold6 ile Galaxy Z Flip6'nın özellikleri de gün yüzüne çıkmış durumda. Duyurulan bilgilere göre iki modelde de geçtiğimiz yıllarda duyurulan modellere kıyasla pek de bir değişiklik yapılmayacağının altı çizildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER