Samsung Galaxy S25’in pil kapasitesi duyuruldu!

Samsung Galaxy S25’in pil kapasitesi duyuruldu. Samsung popüler modelinin pil kapasitesiyle ilgili detayları açıklandı.

Samsung Galaxy S25’in pil kapasitesi duyuruldu!

Günümüzün olmazsa olmaz akıllı telefonları özellikle pil ömürleri de öncelikli baz alınarak kullanıcılar tarafından tercih ediliyor. Birçok popüler telefon markası da daha uzun ömürlü pil ömürleriyle kullanıcılara kolaylık sağlamaya çalışıyor.

Samsung Galaxy S24 serisi teknoloji tutkunlarının gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Ancak şimdiden Galaxy S25 ve S25 Ultra'nın nasıl olacağı konuşulmaya başlandı. Tüm bunlar konuşulurken Galaxy S25 modelinin pil kapasitesi ortaya çıktı.

GALAXY S25’İN PİL KAPASİTESİ KULLANICILARI ŞAŞIRTMAYACAK

Donanımhaber’in haberine göre Güney Kore’nin önemli teknoloji markalarından biri olan Samsung, temel Galaxy S modellerinin pil kapasitesinde küçük artışlara imza atıyor. Hatta S20 ve S21'de karşımıza çıkan 4.000mAh'ın ardından, S22'de 3.700mAh, S23 ile 3.900mAh ve son olarak 4.000mAh'a ulaşıldı. Son raporlar ise, yaklaşmakta olan Galaxy S25 modelinde de benzer bir kapasiteye işaret ediyor.

Buna göre kullanıcılar Galaxy S25'te 4.000mAh pil kapasitesi ile karşılaşıyor. Bu da herhangi bir değişiklik olmayacağı anlamına geliyor. Diğer modellerin pil kapasitesi ise şu an için netleşmiş değil. Ancak son yıllarda çoğu üretici 4.500 ve 5.000mAh kapasiteleri standart hale getirdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER