Samsung Galaxy S24 Ultra kalitesi 17.500 TL indirimle satılmaya başlandı

200 MP kameraya sahip olan Samsung Galaxy S24 Ultra için dev bir indirim yapıldığı açıklandı. Samsung Galaxy S24 Ultra kaç TL fiyatla satılıyor?

Samsung Galaxy S24 Ultra kalitesi 17.500 TL indirimle satılmaya başlandı

Akıllı telefon piyasasında yaşanan gelişmeler baş döndürüyor. Iphone için yeni cihazların tanıtımı yapılıp ön siparişler açılırken Samsung firmasından da yeni bir hamle geldi. Teknoloji devi Samsung’un önemli cihazlarından olan Samsung Galaxy S24 Ultra için dev bir indirim yapıldı. Yapılan bu dev indirim akıllı telefon satın almak isteyenlerin akıllarını karıştırıyor.

ÖZELLİKLERİ NELER?

2024 yılının en dikkat çekici akıllı telefonlarından olan Samsung Galaxy S24 Ultra için teknik özellikler de merak ediliyor. Dahili hafızası 512 GB olan cihazda 12 GB RAM bulunuyor. Ayrıca cihazın işlemcisi Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 8 Gen 3 olarak açıklandı. Bu cihazda MicroSD kart desteği bulunmuyor. 1 TB depolama alanı ile cihaz kullanıcılara önemli bir imkan sunuyor.

Samsung Galaxy S24 Ultra kameraları ile dikkat çeken bir cihaz olarak ön plana çıkıyor. Telefonun ana kamerası 200 megapiksel çözünürlüğe ve optik görüntü sabitleyebilme özelliklerine sahip. Düşük ışıkta bile bu kamera yüksek performans gösterebiliyor. Ayrıca 50 mp periskop telefoto kamera da cihazda yer alıyor. Ayrıca cihazla 10 ve 12 megapiksel çözünürlüğe sahip iki farklı kamera daha bulunuyor. Saniyede 30 kare çekebilen cihaz 8K video da kaydedebiliyor.

FİYAT İNDİRİMİ YAPILDI

Samsung Galaxy S24 Ultra için fiyat 79.499 TL olarak uygulanıyordu. Bu cihazın fiyatında firma tarafından Türkiye satışlarında indirim yapıldı. Yeni fiyat 61.999 TL olarak belirlendi. Böylece 17.500 TL indirim yapılmış oldu. Bu cihazı şimdi almak isteyenler oldukça kazançlı çıkacaklar. Satışlar yeni fiyattan yapılmaya başlandı.

SONRAKİ HABER