Samsung Galaxy S24 FE uygun fiyat arayan kullanıcıları sevindirecek!

Güney Koreli teknoloji markası Samsung’un merakla beklenen Galaxy S24 FE modeli hem düşük maliyetiyle hem de kamera özellikleriyle öne çıkıyor.

Samsung Galaxy S24 FE uygun fiyat arayan kullanıcıları sevindirecek!

Akıllı telefon kullanıcılarının favori markalarından Samsung, müşterilerine daha uygun fiyatlı Samsung Galaxy S24 FE’yi sonbaharda çıkarmaya hazırlanırken, birçok özelliğe sahip kamerasına yönelik detaylar da açıklandı. Samsung’un Galaxy S FE modelleri, fan edition yani daha düşük maliyetleriyle öne çıkıyor.

SONBAHARDA ÇIKACAK SAMSUNG GALAXY S24 FE’NİN KAMERA ÖZELLİKLERİ

Webtekno’nun haberine göre Samsung’un, Galaxy S24 FE 'de de Galaxy S24 ve Galaxy S23 FE'de alışkın olunan kamera konfigürasyonunu kullanacağı açıklandı. Telefonun arka kamerasının ana lensi 1/1.57 inçlik 50 MP lensi kullanacak. Diğer lenslerin özellikleri ise henüz bilinmiyor.

Samsung Galaxy S24 FE uygun fiyat arayan kullanıcıları sevindirecek!

Samsung Galaxy S24 FE, sonbahar aylarında satışa çıkaracağı konuşuluyor ancak henüz kesinleşmiş bir durum söz konusu değil. Yeni telefonun çıkışı 2025 yılının başlarına da kalmış olabilir. Öte yandan Samsung bu modeli ilk önce seçtiği pazarlarda satışa sunup daha sonra küresel pazarlarda satışa devam edebilir.

KAMERADAN ZİYADE DONANIM GELİŞTİRİLİYOR

Samsung'un kamera konusundaki bu kararı pek şaşırtıcı da gözükmüyor. Çünkü firma kamera teknolojilerini her yıl yenilemek yerine aynı donanımı daha gelişmiş yazılımla yenilemeyi tercih edebiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER