Saha Expo 2024 fuarı nerede, ziyaret saatleri, halka açık mı, kimler girebilir, ücretsiz mi?

Türkiye'nin yerli ve milli savunma teknolojilerini geliştirmek için yapılan çalışmalar devam ederken Saha Expo 2024 Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı için araştırmalar başladı. Fuar tarihi ve ziyaret saatleri açıklandı.

Saha Expo 2024 fuarı nerede, ziyaret saatleri, halka açık mı, kimler girebilir, ücretsiz mi?

Türkiye'nin en büyük savunma, havacılık ve uzay sanayi fuarı olan Saha Expo 2024 fuarı için vatandaşlar TUSAŞ'a yapılan saldırının ardından daha büyük ilgi göstermeye başladı. Fuar tarihi, yeri ve ziyaret kuralları merak konusu oldu. Saha Expo 2024 fuarı için merak edilen sorular yanıtlandı.

SAHA EXPO 2024 FUARI NEREDE, NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ve diğer sivil ve askeri kamu kurumlarının katılımı ve desteği ile SAHA EXPO A.Ş. organizatörlüğünde her 2 yılda bir düzenlenmektedir. SAHA EXPO dördüncü defa, 22-26 Ekim 2024 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy, İstanbul'da, 90.000 m2 alanda düzenlenecek.

SAHA EXPO 2024 FUARI ZİYARET SAATLERİ, HALKA AÇIK MI, KİMLER GİREBİLİR?

Türk Silahlı Kuvvetleri Jandarma Genel K.lığı ve Sahil Güvenlik K.lığı ve Emniyet Teşkilatı mensupları fuar süresince (2., 3., 4. ve 5. Gün) davetiyesiz ve ücretsiz olarak fuara giriş yapabilirler. Fuar alanına silahla giriş kabul edilmeyecektir. Fuar girişinde kimlik ibraz etmek zorunludur.

SAHA EXPO 2024'ün son iki günü olan 25-26 Ekim tarihlerinde, herkes fuarı ücretsiz olarak ziyaret edebilir.

SAHA EXPO 2024 FUARI NE ZAMAN SONA ERECEK?

Düzenlene fuarda halka açık ziyaret günleri başladı. Fuar bugün yani 25 Ekim ve yarın 26 Ekim günlerinde herkes tarafından ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER