Reklam gösterimlerinde yeni dönem! Samsung ilk renkli e-kağıt TV’sini tanıttı

Samsung, InfoComm fuarında ilk renkli e-kağıt TV prototipini teknoloji tutkunlarının karşısına çıkardı. Güney Kore devi bu teknoloji ile reklam gösterimlerinde yeni bir dönem başlatmayı hedefliyor.

Reklam gösterimlerinde yeni dönem! Samsung ilk renkli e-kağıt TV’sini tanıttı

Teknoloji ve ticaretin önemli buluşlarını ziyaretçilerle bir araya getiren InfoComm (IC24) Fuarı ABD’nin Las Vegas kentinde devam ediyor. Güney Kore devi Samsung, IC24 Fuarı’nda ilk renkli e-kağıt TV’sini tanıttı. Samsung tanıttığı bu prototiple bilboard reklamcılığında yeni bir dönem başlatmayı amaçlıyor.

Shitfdelete’in haberine göre Samsung’un renkli e-mürekkep ekran teknolojisiyle donatılmış bu TV, ofisler, alışveriş merkezleri, perakende mağazaları ve hatta dış mekan kamu alanlarında reklam veya kamu hizmeti duyuruları (PSA) görüntülemek için tasarlandı.

SAMSUNG RENKLİ E-KAĞIT TV ÖZELLİKLERİ

Reklam gösterimlerinde yeni dönem! Samsung ilk renkli e-kağıt TV’sini tanıttı

32 inç büyüklüğünde ve QHD çözünürlüğe sahip olan bu ekran, 60.000 renge kadar görüntüleyebiliyor. Ayrıca sadece 17.9 mm kalınlığında ve bataryasız 2.9 kg ağırlığında. Ekran, statik bir görüntü gösterirken hiçbir güç tüketmezken, sadece içerik değiştirildiğinde enerji tüketebiliyor.

8GB dahili depolama alanına sahip olan bu TV, önceden yüklenmiş içerikleri gösterebiliyor ancak Bluetooth, Wi-Fi ve 2x USB-C bağlantıları ile (biri güç, diğeri transfer için) de bağlanabiliyor. TV’nin çerçevesi kolayca değiştirilebiliyor ve 200 x 200 VESA duvar montajları ile uyumlu. Samsung, bu TV’yi kolayca yönetilebilecek bir uygulama ile piyasaya sürmeyi planlıyor. Bu uygulama, ekran üzerindeki içeriğin kolay ve hızlı bir şekilde güncellenmesini sağlayacak. Bu özellik, reklamcıların ve işletmelerin dinamik ve çekici içerikler sunmalarını mümkün kılacak.

Samsung’un renkli e-kağıt TV’si, özellikle enerji verimliliği ve kolay montaj özellikleriyle dikkat çekiyor. Bataryasız çalışma yeteneği ve düşük güç tüketimi, uzun süreli reklam kampanyaları için ideal bir çözüm sunuyor.

SAMSUNG RENKLİ E-KAĞIT TV NE ZAMAN ÇIKACAK?

Samsung, bu prototipin çok yakında piyasaya sürülmesini planlıyor. Renkli e-kağıt TV’nin, dış mekan reklamcılığı ve kamu hizmeti duyuruları alanında büyük bir yenilik getirmesi öngörülüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER