Lenovo'dan film ve müzik tutkunları için sekiz hoparlörlü tablet geliyor

Lenovo’nun yeni Tab Plus tableti, film izlemeyi ve müzik dinlemeyi seven kullanıcıların hoşuna gidecek bir özellik bulunduruyor. Okuyunca çok şaşıracaksınız.

Lenovo'dan film ve müzik tutkunları için sekiz hoparlörlü tablet geliyor

Shiftdelete’in haberine göre Lenovo, yeni 11,5 inçlik Tab Plus tabletinde dört tiz ve dört bas ile toplamda sekiz hoparlör yerleştirdi, bu da tabletin bir Bluetooth hoparlörü olarak da kullanılabilmesine imkan tanıyor. Tablet, özellikle ses performansıyla ve inceliğiyle dikkat çekiyor.

Lenovo’nun yeni 11,5 inçlik Tab Plus modeli tabletin her iki yanına yerleştirilmiş dört tiz ve dört bas ile Tab Plus, yatay modda kullanıldığında sekiz hoparlörle birlikte 26W ses üretme imkanına sahip olacak.

DİĞER CİHAZLARLA DA ETKİLEŞİM SAĞLANABİLİYOR

Tab Plus’ın ses yeteneklerinden tam anlamıyla faydalanmak için, Lenovo diğer cihazları kablosuz olarak tablete bağlayarak onu bir Bluetooth hoparlörü olarak kullanma seçeneği de sunuyor.

Lenovo'dan film ve müzik tutkunları için sekiz hoparlörlü tablet geliyor

BLUETOOTH HOPARLÖR OLARAK DA KULLANILABİLİR

Lenovo’nun yeni model tabletini bir Bluetooth hoparlör olarak kullanmayı tercih edenler için arka kısımda entegre bir çıkıntılı destek mevcut. Ancak özel bir dinleme deneyimi arayanlar için, 24 bit 96kHz yüksek çözünürlüklü sesi Dolby Atmos ayarlarıyla destekleyen 3.5mm kulaklık jakı da bulunuyor.

LENOVO TAB PLUS FİYATI

Lenovo Tab Plus’ın sekiz hoparlörlü yeni modeli, ne yazık ki sadece seçkin küresel pazarlarda satışa çıkaracak ve fiyatı 290 dolar (9.525 TL) olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER