Lenovo tablet kullanıcılarının o problemini çözecek! Aylarca dayanacak şarj özelliği geliyor

Lenovo, Temmuz sonunda duyuracağı yeni tableti duyurmaya hazırlanırken en dikkat çekici özelliğinin aylarca dayanabilecek şarja sahip olması oldu.

Lenovo tablet kullanıcılarının o problemini çözecek! Aylarca dayanacak şarj özelliği geliyor

Teknoloji dünyasında özellikle akıllı telefonlar yer tutarken bilgisayar ve tabletlerle ilgili gelişmeler de takip ediliyor. Lenovo da bu ay sonunda duyuracağı tabletle şimdiden ilgi odağı oldu. Shiftdelete’in haberine göre Lenovo, Temmuz sonu yeni tabletini tanıtmak için bir etkinlik planlıyor. Henüz lansman günü gelmeden resmi açıklamalarda cihazın özelliklerini doğrulayan şirket, tabletin şarj süresi ile şaşırtırken modelin adının devasa bataryaya sahip Lenovo Xiaoxin Pad Pro olduğu öğrenidi.

30 GÜNDEN FAZLA ŞARJ SÜRESİNE SAHİP!

Lenovo tablet kullanıcılarının o problemini çözecek! Aylarca dayanacak şarj özelliği geliyor

Lansman için Temmuz ayının sonunu işaret eden şirket, bugün tabletin posterlerini paylaştı ve en çok konuşulacak özelliğine dikkat çekti. Lenovo’nun yeni modelinde tam 79,6 gün bekleme süresi sunan bir şarj özelliği bulunuyor. Xiaoxin Pad Pro, bu performansı kasanın içerisinde yer alan 45W hızlı şarj destekli 10200 mAh’lik sayesinde yakalıyor.

12,7 inç büyüklüğünde bir ekranla gelecek olan Xiaoxin Pad Pro, bu panelde 2,9K çözünürlük sunuyor. Lenovo’nun özel arayüzü ZUI 16 ile çalışan tablet, gücünü MediaTek tarafından geliştirilen Dimensity 8300 yonga setinden alıyor. İçerisinde 4 adet Cortex-A715, 4 adet Cortex-A510 çekirdek taşıyan bu işlemci, Mali-G615 GPU ile Geekbench’in tek çekirdek testinden 1400, çoklu çekirdek testinden 4200 puan ile geçiyor. Ayrıca JBL imzalı Dolby Atmos destekli dört adet hoparlörü üzerinde taşıdığını da hatırlatalım.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER