iPhone 16 resmi tanıtımı yapılmadan görüldü! Teknoloji dünyası ayağa kalktı

Her sene telefon çıkarması ile gündeme gelen fakat her zaman beklentileri üst seviyede tutan Apple'dan gelecek bilgiler yakından takip ediliyor. Telefon dünyasına Iphone serisini armağan eden şirketten önce paylaşılan bir görsel ise internet dünyasında kısa sürede gündem oldu.

iPhone 16 resmi tanıtımı yapılmadan görüldü! Teknoloji dünyası ayağa kalktı

Her senenin sonlarına doğru yeni telefonun tanıtan Apple'nin Iphone 16'nın resmi tanıtımını 10 Eylül tarihinde yapacağı biliniyordu. Şirketin bir önceki telefon modelinden nasıl bir versiyon ile müşterilerinin karşısına çıkacağı merak edilirken yeni telefona ait olduğu iddia edilen görseller hızlıca paylaşılmaya başlandı.

KAMERA VE KENAR DETAYLARI

Paylaşılan görselde telefonun arka yüzü ve çevresi net bir şekilde görülebiliyor. Bir telefon mu yoksa maket mi olduğu konusunda farklı görüşler bulunan görselde ilk olarak kamera göze çarpıyor.

Kamera alanının kapladığı alana ek olarak telefonun keskin köşelere değil, eğimli bir kıvrıma sahip olacağı görülüyor. Daha önce farklı renklere ait olacağı iddia edilen görseller paylaşılan ve kılıfları ile ilgili görseller gelen Iphone 16 için bir aya yakın bir süre daha beklemek gerekiyor.

iPhone 16 resmi tanıtımı yapılmadan görüldü! Teknoloji dünyası ayağa kalktı

10 Eylül'deki resmi tanıtım ile birlikte bu zamana kadar tüm sızıntıların gerçek mi yoksa bir yalan mı olduğu ortaya çıkacak. Apple'nin Amerika Birleşik Devletlerinde gerçekleştireceği tanıtımın ardından dünya genelinde telefonun satışını gerçekleştirmesi bekleniyor.

CEP YAKAN FİYAT GELMESİ BEKLENİYOR

Ülkemizde ciddi bir satış rakamına sahip olması beklenen Iphone 16 hakkında henüz resmi bir fiyatlandırma bulunmuyor. Apple ilk başta bir fiyat verse bile daha sonra bu rakamı güncelleyebiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER