iPhone 16 ne zaman çıkacak, kaç para olacak?

iPhone 16'nın çıkış tarihi ve ne kadar olacağı merak ediliyor. Yeni lansmanda tanıtılmasının ardından satışa çıkacağı tahmin edilen iPhone 16 için merak edilen tüm detaylar haberimizde

iPhone 16 ne zaman çıkacak, kaç para olacak?

Apple’nin merakla beklenen telefonu olan iPhone 16 için geri sayım başladı. Aktarılan son habere göre iPhone 16 serisinin tanıtılacağı tarih netlik kazandı.

iPhone kullanıcıları Apple’nin son telefonu olacak olan iPhone 16 için araştırmalara başladı. Apple düzenleyeceği lansmanlarda yeni ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. Yapılacak olan son lansmanlarda ise iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max ürünlerinin tanıtılması bekleniyor. iPhone 16’nin çıkış tarihi belli oldu mu?

İPHONE 16 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Kullanıcılar iPhone 16’nın ne zaman çıkacağını merak ediyor. Apple’nin merakla beklenen telefonu 9 Eylül saat 20.00’de tanıtılacak. Lansmanın sona ermesinin ardından iPhone’nin yeni serisinin eylül ayından itibaren satışa çıkması bekleniyor.

İPHONE 16’NIN ÖZELLİKLERİ

iPhone 16’nın da özellikleri belli oldu. En çok merak edilen değişiklik RAM konusunda. RAM kapasitesi 6 GB’dan 8 GB’ta yükselecek. Kameralar geniş açılı olacak ve tüm modellerde sadece 1 tuş olacak.

Diğer iPhone modellerine kıyasla daha verimli bir ısı dağılımı olacak. Mikrofonların daha geniş olacağı bu modelde daha parlak ve verimli OLED ekranlar kullanılacak.

Kamera düzeyinin dikey olması beklenen iPhone 16 serisinde QLC depolama teknolojisinin de üst seviyede olması bekleniyor. Son olarak iPhone 16’da çeşitli renk seçenekleri olacak. Kullanıcılara iPhone 16 için siyah, sarı, pembe, mor, mavi ve yeşil renkler sunulacak.

Öte yandan iPhone 16'nın fiyatının 69 bin TL civarında olacağı iPhone Pro Max'in ise 99 bin 999 TL seviyesinde olacağı tahmin ediliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER