Instagram'dan ezber bozan güncelleme kararı! Çok ilişki bu nedenle bitebilir

Dünyanın kitleleri peşinden sürükleyen sosyal medya uygulaması Instagram alışık olmadık güncellemeler yapmaya devam ediyor. Konu ile ilgili olarak ortaya atılan iddianın gerçekleştiğinde neler ortaya koyabileceği tartışma konusu oldu.

Instagram'dan ezber bozan güncelleme kararı! Çok ilişki bu nedenle bitebilir

Global anlamda en sevilen ve en ufak bir değişimi bile geniş kesimler tarafından dikkat çeken Instagram'ın yeni bir güncelleme üzerinde daha durduğu iddia edildi. Sık sık güncellemeler alan ve bünyesine yeni özellikler katan Instagram hesap paylaşım sistemi üzerinde çalıştığı iddia edildi.

HESAPLAR BAŞKALARI TARAFINDAN KULLANILABİLECEK

Webtekno'da yer alan habere göre dünyaca ünlü uygulama getireceği yeni özellik ile hesap şifresi vermeden bir hesabın en fazla 3 kişiye kadar kullanılmasını sağlayacak. Hesabın sahibi istediği hesaplara erişim hakkı verebilecek fakat hesabın kapatılması gibi kritik kararlar ana hesap tarafından verilebilecek.

Hesap yönetme yetkisi alan kullanıcılar ana hesabın yaptığı yönetim işlemlerinin büyük bir kısmını gerçekleştirebilecek. İddianın ortaya atılmasının hemen ardından sosyal medya gündeminde adından söz ettiren bu haber özellikle çiftlerin aralarının çok açılabileceği şeklinde yorumlar yapılmasına neden oldu.

GÜNCELLEME YAPMA FURYASI SÜRÜYOR

Konu ile ilgili Instagram'ın ne zaman resmi bir adım atacağı bilinmiyor. Milyarlarca insanın kullandığı sosyal medya uygulamaları sık sık güncellemeler yapmaya devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER