Instagram reels çöktü mü, erişim sıkıntısı mı var, çalışmıyor mu?

Sabah saatlerinde Instagram'da yaşanan sıkıntı sonrasında dünya genelinde kullanıcılar sorunun ne olduğunu araştırmaya başladı. Farklı ülkelerden kullanıcılar karşılaştıkları sorunu X üzerinden paylaşmayı sürdürüyor.

Instagram reels çöktü mü, erişim sıkıntısı mı var, çalışmıyor mu?

Sosyal medya uygulamaları günlük hayatın ayrılmaz bir parçası olmasından dolayı burada yaşanan en ufak sıkıntı gündem olabiliyor. Yakın zamanda da sık sık yaşanan arızalar ve çökmelere bir yenisi daha eklendi. Dünya genelinde insanlar Instagram'da sıkıntı yaşadıklarını ifade eden paylaşımlar yapmaya başladılar.

SORUNUN KAYNAĞI MERAK KONUSU OLDU

Instagram kullanırken sıkıntı yaşayanlar sorunun ne olduğunu ve karşılaştıkları erişim ya da istediği özelliği kullanamama hatasının neyden kaynaklandığını araştırmaya devam ediyor.

Reels kısmında Yaşanan arızanın sistemsel bir durum olduğu ve kısa zaman içerisinde düzelmesi bekleniyor. Kullanıcıların karşısına uygulamayı kullanırken "Üzgünüz, bir şeyler ters gitti. Lütfen tekrar deneyin" hatası çıktığı ve story kısmındaki özelliklerin tam olarak görülemediği öğrenildi.

INSTAGRAM, X'DE GÜNDEM ÜST SIRALARDA YER ALDI

Dünyanın farklı ülkelerinden kullanıcıların X üzerinden aynı paylaşımları yapması sorunun bölgesel değil global bir durum olduğunu gözler önüne serdi. Instagramın her çöktüğünde kullanıcıların X'e gelmesini mizahi bir şekilde söyleyen kullanıcılar sorunun bir an önce giderilmesini beklediklerini ifade ediyor. Yaşanan reels arızasının ne kadar süreceği belirsizliğini koruyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER