İnstagram çöktü mü, You Tube X Twitter sosyal medya neden açılmıyor, erişim engeli mi geldi?

Ankara'da yaşanan terör saldırısı sonrasında sosyal medyada erişim sorunları yaşanmaya başlandı. İnstagram, You Tube, X Twitter erişim engeli mi getirildi, neden açılmıyor?

İnstagram çöktü mü, You Tube X Twitter sosyal medya neden açılmıyor, erişim engeli mi geldi?

Ankara Kazan'da bulunan TUSAŞ fabrikasına yönelik olarak yapılan terör saldırısı ülkede bir anda gündemi değiştirirken ne yazık ki saldırı sonucunda şehitlerimizin ve yaralılarımızın olduğu açıklanmıştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya terör saldırısını doğrulamış ve 3 kişinin şehit düştüğünü, 14 kişinin yaralandığını açıklamaştı. Yapılan yeni duyuru ile ne yazık ki şehit sayımızın 4'e çıktığı açıklanmıştı.

TUSAŞ SALDIRISI SONRASINDA SOSYAL MEDYAYA BANT DARALMA! YOUTUBE İNSTAGRAM TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN AÇILMIYOR, ERİŞİM ENGELİ Mİ VAR?

Ankara’da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'ye (TUSAŞ) yönelik terör saldırısı düzenlendi. Saldırı sonucunda 4 şehit, 14 yaralı olduğu açıklandı. Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ tesislerine terör saldırısı düzenlendi. Tesislerin önünden silah ve patlama sesleri duyuldu. Patlama ve silah seslerinin duyulması üzerine bölgeye güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

An itibari ile Türkiye'de internetin yavaşladığı belirtilirken pek çok kişinin de sosyal medya hesaplarını kullanamadığı ve hesaplarına giremedikleri ifade edildi. BTK tarafından şu anda resmi bir açıklama yapılmazken bant daralma yapılıp yapılmadığı konusunda da henüz resmi bir duyuru gelmedi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER