Huawei MatePad 12 X ve MatePad Pro 12.2 özellikleri fiyatı

Dünyanın en çok satan teknoloji markaları arasında yer alan Huawei beklenen yeni tabletlerini tanıttı. Huawei MatePad 12 X ve MatePad Pro 12.2 için tanıtım toplantısı düzenlendi.

Huawei  MatePad 12 X ve MatePad Pro 12.2 özellikleri fiyatı

Teknolojik gelişmeler büyük bir hızla ilerlemeye devam ederken Huawei tarafından üretilen MatePad serisinin son üyeleri MatePad 12 X ve MatePad Pro 12.2 düzenlenen toplantı ile tanıtıldı. Teknoloji tutkunlarının beklemiş olduğu 2 yeni modelin özellikleri tüketicilerden tam not almayı başardı. Yapılan ilk değerlendirmede kullanıcılar üretkenliğin ve yaratıcılığın ön planda tutulduğu modellere geçer not verdi.

HUAWEİ TABLET SERİSİNİN YENİ ÜYELERİ!

Huawei, MatePad serisinin yeni üyeleri olan MatePad 12 X ve MatePad Pro 12.2'yi kullanıcılarla buluşturdu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Huawei, tablet dünyasında yenilikçi adımlar atmaya devam ediyor. Şirketin tanıttığı MatePad 12 X ve MatePad Pro 12.2 modelleri, özellikle üretkenlik ve yaratıcılığı destekleyen özellikleriyle öne çıkıyor.

PaperMatte ekran teknolojisi, göz konforunu artıran ve kullanım deneyimini geliştiren yeni nesil bir çözüm olarak en gelişmiş haliyle bu tabletlerde de yerini aldı. Her iki tablet de hem öğrenciler hem profesyoneller için üretkenlik seçenekleri sunuyor.

Yeni seri özellikle ekran teknolojisi ile dikkat çekerken PaperMatte ekran teknolojisi sayesinde ekranda parlama etkisi yok denecek kadar azaltılıyor. Bu sayede göz yorgunluğu oluşmasının önüne geçiliyor. Ekrandaki yansıma en aza indirgendiği için mümkün olan en net görüntü elde edilebiliyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER