Epic Games’in bu hafta ücretsiz vereceği oyunlar belli oldu

Her hafta ücretsiz oyun vermeye devam eden Epic Games Store’nin bu haftaki ücretsiz oyunları belli oldu.

Epic Games’in bu hafta ücretsiz vereceği oyunlar belli oldu

Epic Games bu hafta 2 oyunu birden ücretsiz olarak vereceğini duyurdu. 22 Ağustos tarihinde oyuncuların erişime ücretsiz olarak açılacak oyunlardan ilkinin The Callisto Protocol olacağı öğrenildi.

THE CALLİSTO PROTOCOL OYUNU NEDİR?

Her hafta ücretsiz oyun veren Epic Games, oyun severler tarafından sık sık araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu hafta ücretsiz olarak verilecek The Callisto Porotocol oyununa ilişkin kullanıcılar oyunun amacının ne olduğunu ve nasıl oynanacağını merak ediyor. Korku dolu bir oyun olan the Callisto Protocol oyunu hikaye odaklı bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Dead Space serisinin devam niteliğini taşıyan oyunda, kullanıcılar hayatta kalmaya çalışacak. Black Iron Prison’da Jacob Lee rolünü üstlenen kullanıcılar hem dehşetten kurtulmaya hem de United Jupiter Company’ın sırrını bulmaya çalışacak.

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUNLAR

Epic Games belirtilen oyunu 22 Ağustos tarihinde ücretsiz olarak vermeye başlayacak. Bu oyunun yanı sıra şu anda Ağustos ayının sonuna kadar World of Warshipis: Starter, Pack: Albayn ve Death’s Gambit: Afterlife oyunları ücretsiz olarak veriliyor.

Kullanıcılar oyunları Epic Games hesabına ait kütüphanesine ücretsiz olarak ekleyebilecek. Yayımlanan her oyun için belirlenen bir tarih aralığı bulunuyor. Şu anda 3 oyun erişime açık olduğu için kullanıcılar oyunlarını kütüphaneye ekleyebilecek.

29 AĞUSTOS'A KADAR ÜCRETSİZ OLACAK

The Callisto Protocol oyunu ise 22 – 29 Ağustos 2024 tarihleri arasında ücretsiz olarak yayına çıkacak. Epic Games kütüphanesine oyunu bir kere ekleyen kullanıcılar oyunu diledikleri zaman oynama şansına elde edecek.

SONRAKİ HABER