Epic Games duyurdu! FM 2024 ücretsiz mi oldu?

Dünyanın en çok sevilen oyun serilerinden olan FM için Epic Games heyecanlandıran bir açıklama yaptı. FM 2024 oyunu ücretsiz mi indiriliyor?

Epic Games duyurdu! FM 2024 ücretsiz mi oldu?

Dünyanın en uzun soluklu bilgisayar oyunlarından olan Football Manager çok büyük bir kitleye hitap ediyor. Gerçekçiliği ile dünyanın her ülkesinde futbolseverlerin beğenisini kazanan FM oyun serisi her yıl yeni bir versiyon ile piyasa sürülüyor. Football Manager 2024 için ise büyük bir ilgi gösterildiği biliniyor. Ücretli bir oyun olan FM 2024 şu anda yaklaşık 1.200 TL’lik bir fiyata sahip. Bu ücreti ödemek istemeyenlere en güzel haberi Epic Games verdi.

FM 2024 SÜRPRİZİ!

Epic Games büyük bir ilgiyle takip edilen ve oynanan FM 2024 için sürpriz bir hamle yaptı. Dönem dönem Epic Games ücretsiz oyunlar vererek kullanıcılara sürprizler yapıyor. Ancak bu sefer sürpriz oldukça büyük oldu. Epic Games aldığı karar ile 1.200 TL’ye satılan FM 2024’ü ücretsiz yaptı. Kısa bir süreliğine yapılacak olan bu ücretsiz uygulamanın rekor indirmeye ulaşmasına kesin gözüyle bakılıyor.

1 HAFTA SÜRECEK!

Epic Games tarafından ücretsiz yapılan FM 2024 oyunu 5 Eylül 2024 tarihi itibariyle ücretsiz olarak indirilmeye başlandı. Bu uygulama bir hafta daha ücretsiz olabilecek. Kullanıcılar 1 hafta boyunca FM 2024 oyununu kütüphanelerine herhangi bir ücret ödemeden ekleyebilecekler. Bugüne kadar yapılmayan bu kampanya çok büyük bir yankı uyandırdı.

FM 2024 ÜCRETSİZ İNDİRME İŞLEMLERİ NASIL YAPILACAK?

FM 2024 oyununu ücretsiz indirmek isteyenler işlemlerine 5 Eylül 2024 Perşembe günü saat 18:00’dan itibaren başlayabilecekler. Öncelikle bu oyunu indirmek isteyenlerin Epic Games Store hesaplarının olması gerekiyor. Playstation Network veya Xbox hesapları olanlar da sisteme giriş yapabilecekler. Giriş yapıldıktan sonra oyun indirme işlemi için Epic Games Launcher programının indirilmesi gerekiyor. Bu program indirildikten sonra ara kısmına FM 2024 yazılarak bulunan oyun ücretsiz bir şekilde indirilebilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER