En çok önerilen akıllı saat Galaxy Watch Ultra oldu!

Teknolojinin gelişmesiyle hayatımıza giren akıllı saatler çeşitlenmeye devam ederken sektörde büyük bir rekabet yaşanmaya başlanmıştı. Akıllı saat almak isteyenlerin en çok tercih ettikleri marka belli oldu.

En çok önerilen akıllı saat Galaxy Watch Ultra oldu!

Akıllı saatler artık pek çok kişi için vazgeçilmez olurken günlük hayatın ayrılmaz bir parçası haline geldiler. Tercih edilen markaya bağlı olarak değişmekle tansiyon ölçümü, adım sayar, kalp ritmi, uyku kalitesi gibi pek çok özellik sunan markalar arasında büyük rekabet yaşanırken en çok önerilen akıllı saat markası unvanı sahibini oldu. Sektörde en büyük rekabet Samsung ve Apple arasında yaşanıyordu.

EN ÇOK ÖNERİLEN AKILLI SAAT MARKASI HANGİSİ?

Samsung Galaxy Watch Ultra, ABD'nin önde gelen tüketici dergilerinden Consumer Reports tarafından yapılan değerlendirmede, "Mükemmel" derecesiyle en çok önerilen akıllı saat seçildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Samsung Galaxy Watch Ultra, Consumer Reports tarafından yapılan değerlendirmede, 100 üzerinden 92 puan alarak 11 farklı kategoride en yüksek derecelendirme olan "Mükemmel" derecesi alırken Galaxy Watch7 Bluetooth modeli de toplamda 90 puan alarak 4'üncü sırada yer aldı.

Samsung'un Galaxy AI yetenekleriyle donatılan yeni Galaxy Watch serisinin en dayanıklı üyesi Galaxy Watch Ultra, zorlu ortamlarda gösterdiği performans ve BioActive sensörün olanak kıldığı kalp atış hızı ve uyku ölçüm özellikleriyle öne çıkıyor.

Galaxy Watch7 ise kullanıcıların gündelik zindelik ve fitness durumunu bütünsel bir şekilde anlamasına yardımcı olmak amacıyla tasarlandı. Galaxy Watch7, günlük zindeliği desteklemenin daha fazla yolunu sunarak, daha zinde ve fit bir yaşam konusunda kullanıcıları motive eden birçok özellik sunuyor.

Galaxy serisi benzer özellikleri sunan diğer markalara oranla daha düşük fiyatla satıldığı için tercih edilirken ürün teknoloji meraklıları tarafından performans - fiyat ürünü olarak isimlendiriliyor. Saat aynı zamanda ülkemizde en çok satılan akıllı saat modelleri arasında yer alıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER