efootball 2025 ne zaman çıkacak, Türkçe Spiker var mı?

Bir dönemin futbol oyunu serilerinden PES'in yeni versiyonu eFootbal ile ilgili bir takım sorular da gündemdeki yerini aldı. Türkçe spiker güncellemesi ile gelecek olan efootball 2025'in çıkış tarihi sorgulanmaya başladı.

efootball 2025 ne zaman çıkacak, Türkçe Spiker var mı?

Bir dönemin efsanevi futbol oyunu serilerinden Pro Evolution Soccer'ın (PES) yeni versiyonu eFootbal'ın çıkış tarihi için heyecan devam ediyor. eFootball ile ilgili önemli bir gelişme yaşanırken ünlü oyun stüdyosu Konami, oyunun yeni sezonu eFootball 2025 için düzenlediği bir etkinlikte önemli açıklamalarda bulundu.

eFootball 2025 ile ilgili olarak ''efootball 2025 ne zaman çıkacak, Türkçe Spiker var mı?'' sorularına yanıt aranırken şirket, oyuna yakın zamanda Türkçe spiker desteği getireceklerini açıkladı.

EFOOTBALL 2025 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Konami, kısa bir süre önce ünlü futbol oyunu eFotball hakkında açıklamalarda bulundu. Şirket, oyunun yeni sezon ile birlikte Türkçe spiker desteği ile beraber geleceğini duyurdu. eFootball için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile yapılan iş birliğinin devam ettiğini belirten Konami, Türkçe spiker güncellemesinin Aralık 2024 tarihinde geleceğini açıkladı.

efootball 2025 ne zaman çıkacak, Türkçe Spiker var mı?

Bununla birlikte oyunda yorumcu olarak ise Gökhan Abdik ve Müjdat Mustafa Muratoğlu yer alacağı açıklandı. Yapılan açıklamada Konami ile TFF arasındaki anlaşma kapsamında ilerleyen süreçte Türkçe spiker desteğinin yanı sıra Süper Lig ve milli takım temalı etkinlik ve kampanyalar düzenleniyor olacak.

SONRAKİ HABER