EA Play, PlayStation'da yüzde 81 indirime girdi!

Playstation'da EA Play dev indirimi duyurdu. Kısa süreliğine başlayan indirimde bazı oyunlarda yüzde 81'e varan oranda fiyat düşüşü yaşandı.

EA Play, PlayStation'da yüzde 81 indirime girdi!

Dolar kurunda yaşanan yükseliş nedeniyle oyun fiyatları rekor oranda zamlanırken pek çok oyunsever artık yapılan indirim duyurularını takip etmeye başlamıştı. Anlık oyun indirimleri için duyurular yakın takip altına alınırken bu açıklamalardan biri de EA Play tarafından yapıldı. EA Play yapmış olduğu duyurusunda Play Station'da yüzde 81 oranında indirime gidildiğini duyurdu.

PS'DE EA PLAY OYUNLARINA DEV İNDİRİM!

26 Eylül 2024 tarihine kadar EA Play abonelik ücreti yüzde 81 indirime girdi. EA Play aboneliği için yapılan açıklamada yüzde 81 indirimle satış fiyatı 39,99 TL'ye çekildi. 26 Eylül tarihine kadar yapılacak olan yeni üyelik başvuruları ve eski üyelerin geri dönüşü için uygulanacak olan kampanyada yüzde 81 indirim sağlanmış oldu.

Aylık abonelik alan kişiler Electronic Arts oyunları içeren kütüphanesine erişim sağlarken yine EA alışverişlerinde yüzde 10 indirim sağlanacak. Platformda pek çok oyun yer alırken yapılan indirim bu nedenle oyun tutkunları için büyük sevinç yarattı. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler başvurulara başlarken 26 Eylül tarihine kadar başvurular kabul edilmeye devam edilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER