Çocuklar için de akıllı saat yapıldı! Xiaomi’den devrim niteliğinde teknoloji

Teknolojinin son yıllardaki önde gelen markalarından Xiaomi, çocuklar için de akıllı saat yapıldı. Birçok kişinin vazgeçilmezi olan akıllı saatler artık çocukların kolunda da olacak.

Çocuklar için de akıllı saat yapıldı! Xiaomi’den devrim niteliğinde teknoloji

Teknoloji devi Xiaomi, Mitu Kids Watch 7A ile yapay zeka desteğiyle artık çocukların da akıllı saat kullanabilmesini sağlayacak. Donanımhaber’in haberine göre Mitu Kids Watch 7A çocuk akıllı saati konum ve fitness takibi gibi standart özelliklerin yanı sıra iç mekân takibi, 90 güne kadar lokasyon verisi saklama gibi özelliklerle geliyor.

HASSAS İÇ MEKAN TAKİBİ DE YAPABİLİYOR

Çocuklar için de akıllı saat yapıldı! Xiaomi’den devrim niteliğinde teknoloji

Mitu Kids Watch 7A çocuk akıllı saati güvenlik odaklı hazırlanmış bir ürün. 1.4 inçlik TFT ekrana sahip olan saatte 48MB RAM ve 256MB dahili kapasite yer alıyor. 4G LTE bağlantısı sunan cihaz özel batarya algoritması ile bir günü rahat bir şekilde çıkarabiliyor.

GPS yongası 9 katmanlı bir konumlama sistemi sunarken yapay zekâ destek takip algoritması hassas iç mekân takibi de yapabiliyor.

2MP çözünürlüğündeki kamerası görüntülü görüşme imkânı tanırken Xiaomi Ai dijital asistan farklı konularda çocuğunuza yardımcı olabiliyor. Ebeveyn kontrollü AliPay, mikro sohbet, fitness değerlerini takip saatin diğer özellikleri arasında. Mitu Kids Watch 7A çocuk akıllı saati 48$ fiyat etiketi ile satılacak.

Saatin Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağı ve fiyatının ne kadar olacağı ise henüz belli değil.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER