Bakan Uraloğlu’ndan BTK Akademi mobil uygulamasına ilişkin açıklama

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yaptığı açıklamasında BTK’nın ücretsiz olarak hizmete sunduğu eğitim portalı olan BTK Akademi uygulamasının kullanıma açıldığını duyurdu.

Bakan Uraloğlu’ndan BTK Akademi mobil uygulamasına ilişkin açıklama

Bakan Uraloğlu, yaptığı açıklamasında mobil uygulamanın kullanıma açıldığını ifade etti. Uygulama sayesinde masaüstü cihazlara erişiminin olmayanların uygulamayı mobil cihazlardan da kullanabileceği açıklandı.

BTK Akademi Portalına her hafta 10 bin kişinin katılım sağladığını ifade eden Bakan Uraloğlu, bugün itibarıyla kayıtlı kullanıcı sayısının 2 milyon 258 bin 273’e ulaştığını söyledi.

CEP TELEFONUNDAN DA KATILIM SAĞLANABİLECEK

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından hizmete sunulan ücretsiz eğitim portalı BTK Akademi'nin mobil uygulamasını kullanıma açtıklarını belirterek mobil uygulama sayesinde, masaüstü cihazlara erişimi olmayanların cep telefonlarından eğitimlere katılabileceklerini bildirdi.

ÜCRETSİZ KULLANILACAK

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından hizmete sunulan ücretsiz eğitim portalı BTK Akademi'nin mobil uygulamasını kullanıma açtıklarını duyurdu. BTK Akademi'nin bilimsel, teknolojik ve sürekli kendini yenileyen eğitim anlayışı ile 2017 yılında hizmete sunulduğunu hatırlatan Bakan Uraloğlu, BTK Akademi bünyesinde gerçekleştirilen programların sosyal sorumluluk bilinci çerçevesinde, konusunda uzman iç eğitmenlerin yanı sıra kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler ile ulusal ve uluslararası diğer tüm paydaşların iş birliği ve katkılarıyla herkese sunulduğunu ifade etti.

İnternetin olduğu her noktadan erişimin sağlanabileceğini ifade eden Bakan Uraloğlu, 10 ana kategoride 283 eğitim başlığının katılımcılarını hizmetine sunulduğunu söyledi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER