Bakan Ersoy'dan Instagram hakkında: Kısa sürede çözülür diye umut ediyorum

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, katıldığı bir televizyon kanalının canlı yayınında gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Instragram'a getirilen erişim engeli ile ilgili de konuşan Bakan Ersoy, kısa sürede çözüm mesajı verdi.

Bakan Ersoy'dan Instagram hakkında: Kısa sürede çözülür diye umut ediyorum

Bir televizyon kanalının"Nedir? Ne Değildir?" adlı programına konuk olan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sunucu Mehmet Akif Ersoy'un gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Grafikler eşliğinde önceki yılların ve bu senenin turizm rakamlarına ilişkin bilgiler veren Bakan Ersoy, Instagram'a getirilen erişim yasağına da değindi.

BAKAN ERSOY'DAN 'INSTAGRAM' AÇIKLAMASI

Instagram'a getirilen erişim yasağına dair bir değerlendirmede bulunan Bakan Ersoy, "Ulaştırma Bakanlığının takip ettiği bir konu. Karşılıklı görüşmelerle anlayışlı bir şekilde iki tarafın anlayışlı yaklaşımıyla kısa sürede çözülür diye umut ediyorum." ifadelerini kullandı.

Bakan Ersoy'dan Instagram hakkında: Kısa sürede çözülür diye umut ediyorum

Bakan Ersoy, ABD'de yılın en önemli olayı olarak görülen Joe Biden ve Donald Trump arasındaki başkanlık seçimleriyle ilgili yayımlanan bir tartışma programında Türkiye'nin tanıtımı yapılmasına da değinerek, "Türk Hava Yollarının uçtuğu her yeri hedef destinasyon olarak görüyoruz ve uzun süredir CNN International, BBC International, El Cezire ve Euronews gibi global haber kanallarıyla dünya genelinde tanıtım anlaşmaları yaptık." şeklinde konuştu. Turizm hedeflerinden bahseden Bakan Ersoy, Instagram konusunda da karşılıklı anlaşma mesajı verdi.

SONRAKİ HABER