Apple Watch’un yeni güncellemesiyle uyku takibinde kolaylık sağlanacak

Apple Watch, yeni gelen bir güncelleme ile kullanıcılarına uyku takibinde yeni bir kolaylık sağlayacak. Uyku takibini değiştirecek bu özellik daha önceki güncellemelerde hiç yapılmadı.

Apple Watch’un yeni güncellemesiyle uyku takibinde kolaylık sağlanacak

Teknoloji tutkunlarının son dönemde yanlarından ayıramadıkları akıllı saatler hayatlarının bir parçası oldu. Bunlardan biri olan Apple Watch da yeni watchOS 11 güncellemesiyle uyku takibinde yeni bir değişiklik yaptı.

Donanımhaber’in haberine göre Apple Watch, watchOS 11 güncellemesi sayesinde artık uyku takibini otomatik olarak gerçekleştirebiliyor. Apple Watch’lara otomatik uyku takibi özelliğini getirerek uyku programı ayarlama veya uyku odağını kullanma gerekliliğini ortadan kaldırıyor.

WATCHOS 11 İLE OTOMATİK UYKU TAKİBİ

watchOS 11, Apple Watch’a gelmesi beklenen özelliklerden birini getiriyor; otomatik uyku takibi. Apple Watch artık uyku programı ayarlamanıza veya özel modu açmanıza gerek kalmadan uykunuzu otomatik olarak takip edebilecek.

Apple Watch şu aralar sadece ne zaman yatıp uyanacağınızı söylediğinizde veya uyku odağını elle başlattığınızda uykunuzu takip edebilirken watchOS 11 güncellemesi ise hangi saat, ne zaman yatacağınızı ve uyanacağınızı ve hatta gün içinde kestirdiğiniz vakitleri önceden biliyor. Uykunun farklı aşamalarında ne kadar süre geçirdiğiniz ve kandaki oksijen seviyeniz gibi önemli bilgiler de cabası.

Apple Watch kullanıcılarının watchOS 11’i yüklemek için Apple Watch Series 6 ve daha yeni bir model ile birlikte iOS 18 çalıştıran iPhone XR veya daha yeni bir telefon kullanmaları gerekiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER