Apple Türkiye'den iCloud paketlerine zam

Apple Türkiye, geçtiğimiz yıl haziran ayında fiyatlarını artırdığı iCloud paketlerine yeniden zam yaptı. En düşük paket fiyatı 25 TL’ye çıktı.

Apple Türkiye'den iCloud paketlerine zam

2011 yılında tanılan iCloud servisi, Apple kullanıcılarının fotoğraflarını ve videolarını yer sorunu olmadan depolamasına yardımcı oluyor. Ancak Apple Türkiye, iCloud fiyatlarına yüzde 100 seviyesinde bir artış yaptı.

GEÇEN YIL DA YÜZDE 100 ZAM YAPMIŞTI

Bu servisi kullanan kullanıcılarının başta fotoğraf ve video olmak üzere notları ve uygulamaları güvende kalıyor. Öte yandan da iCloud sayesinde verileriniz otomatik bir şekilde yenileniyor. Apple, geçtiğimiz yıl haziran ayında yine iCloud paketlerine yüzde 100 zam yapmıştı.

İCLOUD PAKET FİYATLARI

Apple Türkiye’nin iCloud paket fiyatlarını artırması sonrasında yeni fiyatlar belli oldu. Kullanıcılarına 5 farklı paketi sunan Apple’nin güncel iCloud paket fiyatları şu şekilde:

iCloud+ 50 GB: 24,99 TL

iCloud+ 200 GB: 79,99 TL

iCloud+ 2 TB: 249,99 TL

iCloud+ 6 TB: 1,299,99 TL

iCloud+ 12 TB: 2,499,99 TL

Apple’nin bir sonraki zam kararının önümüzdeki yıl olması bekleniyor. Kullanıcılar iCloud sistemi sayesinde verilerini güvence altında tutarken depola sorunu da yaşamıyor. Paketleri satın almak isteyenler Apple Türkiye’nin sitesini ziyaret edebilir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER