Ankara Kalkınma Ajansı’nın Yeşil Yaka Programı başvuruları başladı

Ankara Kalkınma Ajansı’nın başlattığı Yeşil Yaka Programı’nın başvuruları başladı. Programın detayları ve başvuruları bilgileri merak edilirken detayları derledik.

Ankara Kalkınma Ajansı’nın Yeşil Yaka Programı başvuruları başladı

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından ücretsiz olarak sunulan Yeşil Yaka Programı, katılımcıların Yeşil Dönüşüm konusunda bilgi sahibi olmalarını hedefliyor ve gittikçe önem kazanan yeşil sektörler odaklı olarak Ankara’nın beşeri sermayesini güçlendirmeyi amaçlıyor.

Yeşil Dönüşüm adaptasyon sürecini desteklemek ve Ankara’nın rekabet edilebilirliğini artırmak amacıyla Ankara Kalkınma Ajansı tarafından başlatılan Yeşil Yaka Programı’nın başvurularının alınmaya başladığı duyuruldu. Bu eğitim serisi ile ilgili olarak merak edilenler de ortaya çıktı.

YEŞİL YAKA PROGRAMI BAŞVURULARI AÇILDI

Yeşil Yaka Programı, Yeşil Dönüşüm adaptasyon sürecini desteklemek ve Ankara’nın rekabet edilebilirliğini artırmak amacıyla düzenleniyor.

Ankara Kalkınma Ajansı’nın Yeşil Yaka Programı başvuruları başladı

Başvuru için 23 Ağustos 2024 Cuma günü saat 12.00’ye kadar Ankara Kalkınma Ajansı’nın resmi internet sitesinde yer alan formun doldurulması gerekirken katılımın 30 kişi ile sınırlı olacağı bildirildi. Kurumlardan gelecek başvuruların değerlendirilmesinde her kurumdan en çok 1 kişinin katılım sağlamasına dikkat edilecek. Sadece eğitime katılması uygun bulunan katılımcılara 29 Ağustos 2024 tarihine kadar bilgi verilecek.

  • Sürdürülebilirlik Raporlaması ve Sürdürülebilirlik Stratejisi Yönetimi eğitimi 5 - 6 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek.
  • ISO 14064-1 Kurumsal Karbon Ayak İzi Hesaplama eğitimi 17 - 18 - 19 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek.
  • ISO 14046 Su Ayak İzi Hesaplama eğitimi 3 - 4 Ekim’de gerçekleşecek .
  • ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi eğitimi ise 17 - 18 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek.
  • Eğitimler belirtilenen tarihlerde 09.30-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Eğitimler yüz yüze ve Ankara Kalkınma Ajansının hizmet binasında gerçekleştirilecek.

SONRAKİ HABER