500 Bin TL'lik akıllı telefon! Sadece 88 adet üretildi, 24 ayar altın kaplamalı Huawei Mate XT!

Akıllı telefon piyasasında Huawei Mate XT çılgınlığı yaşanmaya başlandı. Oldukça özel bir model olan Huawei Mate XT’nin fiyatını görenler şaşırıyor.

500 Bin TL'lik akıllı telefon! Sadece 88 adet üretildi, 24 ayar altın kaplamalı Huawei Mate XT!

Akıllı telefon piyasasının hızına yetişmek mümkün olmuyor. Her bütçe için farklı niteliklerde akıllı telefon üreten firmaların en dikkat çeken modellerine ise bir yenisi daha eklendi. Huawei firmasının yaptığı son duyuru akılları baştan aldı. Firma dünyada ilk defa üçe katlanır bir akıllı telefonu piyasaya çıkardı. Huawei Mate XT çıkar çıkmaz en çok konuşulan cihaz oldu.

ÖZEL TASARIM

Huawei Mate XT çok özel bir tasarıma sahip. Özel bir tasarım ile üretilen cihazın sınırlı sayıda üretildiği duyuruldu. Bu cihazın Siyah Ejderha ve Altın Ejderha versiyonları bulunuyor.

SİYAH VE ALTIN EJDERHA SERİLERİ

Siyah Ejderha serisinde siyah timsal derisi ve altın ile süslemeler yapıldı. Çok az sayıda üretilen bu versiyon Huawei Mate XT için fiyatlar 12.770 dolardan başlıyor. Altın Ejderha versiyonunun kaplaması ise 24 ayar altın ile kaplanmış durumda. Bu sürümün fiyatı ise 14.500 dolar fiyat ile satışa çıktı.

88 ADET ÜRETİLDİ

Huawei Mate XT için Zengin Renkler versiyonunun üretim sayısı da ilhamını Çin kültüründen alıyor. Çin kültüründe 8 uğurlu rakam olarak kabul ediliyor. Bu maksatla bu seriden sadece 88 adet telefon üretildi. Müşteriler 256 GB, 512 GB ve 1 TB depolama seçenekleri olan cihazlar arasında seçim yapmak zorunda kalacaklar.

Huawei Mate XT’nin özel versiyonlarının sadece 88 adet üretilmesinden dolayı bu cihazların Türkiye’de satışa çıkması beklenmiyor. Türkiye’de bu cihazlar satışa çıkacak olsaydı fiyatı vergiler ile ikiye katlanmış olacaktı. Yaklaşık 29 bin dolara akıllı telefon satışı yapılacaktı.

SONRAKİ HABER