25 Temmuz Twitter X çöktü mü, neden açılmıyor, fotoğraflar neden yüklenmiyor, sorun mu var?

Twitter'da kullanıcılar erişim problemi yaşarken fotoğraf ve videoların yüklenmemesi nedeniyle araştırmalar başladı. 25 Temmuz tarihinde X (Twitter) sosyal medya platformunda yaşanan erişim sorunlarının kaynağı araştırılıyor.

25 Temmuz Twitter X çöktü mü, neden açılmıyor, fotoğraflar neden yüklenmiyor, sorun mu var?

Dünya üzerinde milyarlarca kullanıcısı bulunan X (Twitter) adlı sosyal medya platformu, bugün bir erişim sorunu ile gündeme geldi. Twitter'da yaşanan erişim sorunu nedeniyle araştırmalar başlarken dünya çapında en geniş kullanıcıya sahip olan sosyal medya uygulamasında kullanıcılar fotoğraf ve video görüntüleme sorunu yaşıyor.

Yaşanan sorun çerçevesinde ''Twitter çöktü mü, neden açılmıyor, Twitter'da fotoğraflar neden açılmıyor, ne zaman düzelecek?'' sorularına yanıt aranıyor.

25 Temmuz Twitter X çöktü mü, neden açılmıyor, fotoğraflar neden yüklenmiyor, sorun mu var?

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ, FOTOĞRAFLAR NEDEN YÜKLENMİYOR?

Twitter'da fotoğraf ve videoların neden açılmadığı kullanıcılar tarafından araştırılıyor. 25 Temmuz saat 15.30 civarından bu yana kullanıcılar Twitter'da erişim problemi yaşıyor. Kullanıcılar ''Twitter çöktü mü, neden açılmıyor, 25 Temmuz X- Twitter fotoğraflar neden yüklenmiyor, açılmıyor, ne zaman düzelecek?'' sorularına yanıt arıyor.

25 Temmuz Twitter X çöktü mü, neden açılmıyor, fotoğraflar neden yüklenmiyor, sorun mu var? - Resim : 2

Uygulama ve mobil üzerinden fotoğraf ve videolar açılmazken sorunun kaynağı da merak edilerek araştırılıyor. Bazı kullanıcılar fotoğrafların yüklenmediğini belirtirken bazı kullanıcılar da videoların açılmadığını belirtiyor. Ancak çoğu kullanıcı da hem video hem de görselleri açamadıklarını ifade ediyor. X ekibinden henüz açıklama gelmedi. Sorunun kısa süre içerisinde düzelmesi beklenirken resmi açıklamanın da yapılaması bekleniyor.

SONRAKİ HABER