2024 TEKNOFEST nerede, başvuru tarihleri ne zaman?

Türkiye'nin en büyük teknoloji festivali olarak kabul edilen TEKNOFEST için beklenen tarih yaklaştı. 2024 TEKNOFEST nerede, TEKNOFEST ne zaman, başvuru tarihleri açıklandı.

2024 TEKNOFEST nerede, başvuru tarihleri ne zaman?

Türkiye'nin son dönemde yerli ve milli teknoloji atılımları tüm hızı ile devam ederken TEKNOFEST festivali de her geçen yıl daha fazla ilgi görmeyi sürdürüyor. TEKNOFEST festivali ile gençlerin hayalleri gerçeği dönüştürken bilime ve teknolojiye merakı olan gençlerin bu alanda kendilerini geliştirmelerine olanak sağlanıyor.

2024 TEKNOFEST NEREDE VE NE ZAMAN?

Türkiye'nin dört bir yanında gençlerin hayallerini gerçeğe dönüştürdüğü, bilim ve teknolojinin ışığında yeni ufuklara yelken açtığı TEKNOFEST, bu yıl Akdeniz’in sıcaklığıyla buluşuyor. TEKNOFEST Adana’ya 790 bin takım ve 1 milyon 650 binin üzerinde yarışmacının başvurduğu öğrenildi. Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, 2-6 Ekim tarihlerinde Adana’da gerçekleştirilecek.

Tarihi ve kültürel zenginlikleri, dillere destan mutfağı ve misafirperver insanlarıyla Adana, bu büyük heyecana ev sahipliği yaparken, milyonlarca teknoloji tutkunu geleceğin Türkiye’sini inşa etmeye edecek. Geçtiğimiz yıl İstanbul, Ankara ve İzmir’de milyonlarca ziyaretçiyi bir araya getiren TEKNOFEST, bu yıl da Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda bilim ve teknolojiyle ayakları yerden kesecek. Gökyüzünde sergilenecek hava gösterileri, simülasyon deneyimleri, sergiler, etkinlik stantları, bilim atölyeleri ve unutulmaz sahne performansları ile ziyaretçileri adeta zamanın ötesine taşıyacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER