A Milli takımdan Japonya karşısında tatsız prova A Milli takımdan Japonya karşısında tatsız prova Türkiye ile Japonya arasında oynanan hazırlık maçında A Milliler 4-2 mağlup oldu.
Türkiye ile Japonya arasında oynanacak dostluk maçının ilk 11'i belli oldu Türkiye ile Japonya arasında oynanacak dostluk maçının ilk 11'i belli oldu A Milli Futbol Takımımız hazırlık maçında Japonya ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın ilk 11'i belli oldu.
MKE Ankaragücü'nde Ali Sowe el tarak kemiğinden sakatlandı MKE Ankaragücü'nde Ali Sowe el tarak kemiğinden sakatlandı Sowe bireysel antrenmanlara bugün başlıyor
Japonya-Türkiye hazırlık maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Japonya-Türkiye hazırlık maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Futbolseverlerin gözü bu maçta. A Milli Takım Futbol Takımı, Japonya ile oynayacağı maç için hazırlıklara Eskişehir'de başladı.
Ankaragücü, Giorgi Beridze ile yollarını ayırdı! Ankaragücü, Giorgi Beridze ile yollarını ayırdı! Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, 26 yaşındaki Gürcü sol kanat oyuncusu ile yolların ayrıldığını duyurdu
Decathlon Granfondo Başkent bisiklet yarışına Ankara Büyükşehir Belediyesi destek verdi Decathlon Granfondo Başkent bisiklet yarışına Ankara Büyükşehir Belediyesi destek verdi Başkentte ikincisi düzenlenen “Decathlon Granfondo Başkent” bisiklet yarışına Ankara Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği yaptı. Spora ve sporcuya desteklerini sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri de yarışın yapıldığı alana gitti.
Almanya'da Hansi Flick dönemi sona erdi! Hansi Flick, 123 yıllık Futbol Federasyonu tarihinde kovulan ilk teknik direktör oldu Almanya'da Hansi Flick dönemi sona erdi! Hansi Flick, 123 yıllık Futbol Federasyonu tarihinde kovulan ilk teknik direktör oldu Almanya Futbol Federasyonu, Japonya yenilgisinin ardından milli takım Teknik Direktörü Hansi Flick ile yollarını ayırdığını açıkladı.
A Milli Futbol Takımı Japonya maçı için Hollanda'ya gitti A Milli Futbol Takımı Japonya maçı için Hollanda'ya gitti UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde karşılaştığı Ermenistan ile 1-1 berabere kalan ay yıldızlılar, Japonya ile yapacağı özel maç için Hollanda'ya gitti.
Gençlerbirliği ve Tümosan Konyaspor hazırlık maçında karşı karşıya geldi Gençlerbirliği ve Tümosan Konyaspor hazırlık maçında karşı karşıya geldi Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Trendyol Süper Lig'de mücadele eden TÜMOSAN​​​​​​​ Konyaspor hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşma 2-0 Konyaspor'un üstünlüğüyle sona erdi.
Ankaragücü hazırlık maçında galip Ankaragücü hazırlık maçında galip Ankaragücü Milli arada moral buldu. Milli arayı değerlendirmek için Ankara'da kampa giren Çaykur Rizespor ile Ankaragücü dün hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Trendyol Süper Lig'de mücadele eden iki ekibin mücadelesini Ankaragücü 1-0 kazandı.
Trabzonspor'un yeni golcüsü Onuachu'nun ilginç özellikleri Trabzonspor'un yeni golcüsü Onuachu'nun ilginç özellikleri Trabzonspor Nijeryalı forveti Paul Onuachu ile anlaştı. Karadenizli takım dün akşam saatlerinde yeni golcüsünü Trabzona getirdi.
Trabzonspor yeni transferi Pepe'nin maliyetini açıkladı. Trabzonspor yeni transferi Pepe'nin maliyetini açıkladı. Karadenizli Spor Kulübü Trabzonspor, Fildişi Sahilli futbolcu Nicolas Pepe ile anlaştı. Anlaşmanın detayları paylaşılırken yıldız oyuncu Pepe' ninde maliyeti açıklandı.