MKE Ankaragücü ile yolları ayrılan Tolunay Kafkas'tan ilk açıklama! MKE Ankaragücü ile yolları ayrılan Tolunay Kafkas'tan ilk açıklama! MKE Ankaragücü, Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile karşılıklı olarak yollarının ayrıldığını açıkladı. MKE Ankaragücü'nden veda mesajı gelirken teknik adam Kafkas'tan da ilk resmi açıklama geldi.
TTF Başkanı Durmuş açıkladı! TTF Tenis Merkezi Ankara'da kurulacak TTF Başkanı Durmuş açıkladı! TTF Tenis Merkezi Ankara'da kurulacak Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, yapımı devam eden tenis merkezinin tamamlanmasıyla Ankara'nın tenisin de başkenti olacağını belirtti. Yapımı devam eden merkezle ilgili açıklamalarda bulunan TTF Başkanı Durmuş'tan detaylar da geldi.
MKE Ankaragücü Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile yolların ayrıldığını açıkladı MKE Ankaragücü Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile yolların ayrıldığını açıkladı MKE Ankaragücü'nden bir son dakika açıklaması geldi. Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile karşılıklı olarak yollarının ayrıldığını açıklayan MKE Ankaragücü'nden veda mesajı da geldi.
TFF 2. Lig'de maç sonrası silahlı saldırı! TFF 2. Lig'de maç sonrası silahlı saldırı! Dün oynanan Vanspor FK maçının ardından soyunma odasında silahlı saldırı gerçekleşti. Yönetim kurulu üyesi Tayfun Demir tarafından yapılan açıklamada darp edilen iki oyuncunun hastaneye kaldırıldığı belirtildi.
Kahramankazan'da düzenlenen Bocce Petank müsabakalarında Alaçam Bocce Takımı 1. Lig'e yükseldi Kahramankazan'da düzenlenen Bocce Petank müsabakalarında Alaçam Bocce Takımı 1. Lig'e yükseldi Türkiye'de çeşitli sporlara olan ilgi devam ediyor. Müsabakaların art arda yapıldığı Bocce sporunun 2. Lig Bocce Petank müsabakalarında şampiyonun adı belli oldu.
Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken açıklama! Hull City'e gözüm kapalı alırdım Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken açıklama! Hull City'e gözüm kapalı alırdım Acun Ilıcalı dün katıldığı televizyon programında almak istediği futbolcuları açıkladı. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı istediği oyuncular hakkında Gözüm kapalı alırdım ifadesini kullandı.
Gençlerbirliği Spor Kulübü, Oktay Arıca'yı andı! Gençlerbirliği Spor Kulübü, Oktay Arıca'yı andı! Başkent temsilcilerinden Gençlerbirliği, Oktay Arıca'nın ölümünün 1'nci yılında anma mesajı yayımladı.
Galatasaray - Ankaragücü maçı pozisyon yorumları Galatasaray - Ankaragücü maçı pozisyon yorumları Süper Lig maçları 7. haftasında Galatasaray - Ankaragücü maçı dün (30 Eylül Cumartesi) günü saat 19.00'da oynandı.
Galatasaray Ankaragücü maçını 41 bin 513 seyircinin izlediği açıklandı Galatasaray Ankaragücü maçını 41 bin 513 seyircinin izlediği açıklandı Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında karşılaşan MKE Ankaragücü ile Galatasaray maçını izleyen taraftar sayısı açıklandı. 40 binin üzerinde seyircinin maçı izlediği açıklanırken yüzü gülen taraf da belli oldu.
Galatasaray - MKE Ankaragücü maç sonucu nedir? Galatasaray - MKE Ankaragücü maç sonucu nedir? Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray'ın konuk ettiği MKE Ankaragücü maç sonucu merak ediliyor. Taraftarlar maç sonucunu ve maçın özetine dair araştırmalarını sürdürürken detayları derledik.
En çok madalya alan sporcular Keçiören’den çıkıyor En çok madalya alan sporcular Keçiören’den çıkıyor Keçiören Belediyesi spora ve sporcuya olan desteklerini sürdürüyor. Bu çerçevede ilçede olimpiyat standartlarında hizmet veren Etlik Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi sporcuları başarıları ile adlarından söz ettiriyor.
Gençlerbirliği Spor Kulübü, Manisa FK ile bu akşam karşılaşacak Gençlerbirliği Spor Kulübü, Manisa FK ile bu akşam karşılaşacak Başkent Ankara'nın futbol takımları yakından takip ediliyor. Taraftarlar maçları kaçırmazken futbolcuların da maç hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede Gençlerbirliği, Manisa FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.