Ankaragücü Emre Belözoğlu ile ilk maçına çıkıyor Ankaragücü Emre Belözoğlu ile ilk maçına çıkıyor Süper Lig’in 8. haftasında karşı karşıya gelecek olan MKE Ankaragücü- Kayserispor maçında görev alacak hakemler açıklandı
Süper Lig milli maç arası ne zaman, hangi tarihte yapılacak? Süper Lig milli maç arası ne zaman, hangi tarihte yapılacak? Ülkemizde en çok takip edilen spor dalları arasında yer alan futbolla ilgili olarak her gelişme merak ediliyor. Futbolseverler şimdilerde milli ara tarihlerini merak ederken TFF'den konuyla ilgili açıklama gelip gelmediğini sorguluyor.
Ankaralılar bu şekilde yola çıkıyorsanız aman dikkat! Ceza miktarı açıklandı 20 bin 302 TL ödemeniz gerekecek Ankaralılar bu şekilde yola çıkıyorsanız aman dikkat! Ceza miktarı açıklandı 20 bin 302 TL ödemeniz gerekecek Trafiğin güvenliğini sağlamak adına çeşitli kurallar uygulanıyor. Trafikte uyulması gereken zorunlu kurallar, sürücü yaya ve yolcuların güvenliğini sağlamak için hazırlanıyor. Bu kurallara uymayanlar için farklı cezai işlemler uygulanıyor.
Drift ve otomobil tutkunları bu habere çok sevinecek! Ankaralıların akın edeceği festivali sakın kaçırmayın Drift ve otomobil tutkunları bu habere çok sevinecek! Ankaralıların akın edeceği festivali sakın kaçırmayın Ülkemizdeki festivaller yakından takip ediliyor. Drift ve otomobil tutkunlarını sevindirecek bir haber geldi. Çeşitli festivallere ilişkin haberler gelmeye devam ederken Ankara'da düzenlenecek olan Yer6 Fest hakkında detayları derledik.
En acilinden 70 bin liralık ihtiyaç kredisi Finansbank'tan! Günlük 143 TL taksitle kredi muslukları açıldı En acilinden 70 bin liralık ihtiyaç kredisi Finansbank'tan! Günlük 143 TL taksitle kredi muslukları açıldı Farklı giderleri nedeniyle nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların sunduğu kredi paketlerini incelemeye devam ediyor. Acil nakde ihtiyacı olanlar için kredi duyurusu yapan QNB Finansbank, günlük 143 TL taksitle ihtiyaç kredisi fırsatını duyurdu.
Ankaralılar yalnızca 8 Ekim Pazar günü kurulacak! Anılar orada hayat bulacak tekrarı olmayacak Ankaralılar yalnızca 8 Ekim Pazar günü kurulacak! Anılar orada hayat bulacak tekrarı olmayacak Başkent Ankara'da her vatandaşın keşfetmesi gereken pek çok nokta bulunuyor. Ankaralıların bir çoğunun bilmediği ve ekim yalnızca yalnızca bir kez görülebilecek o adrese herkesin uğraması gerekiyor. Başkentin en önemli kültürüne sahip o adresi derledik.
TOKİ'den konut piyangosu o gruba vurdu! 619 bin TL'den 180 ay vade 2 bin 581 lira taksitle konut fırsatı TOKİ'den konut piyangosu o gruba vurdu! 619 bin TL'den 180 ay vade 2 bin 581 lira taksitle konut fırsatı TOKİ'den konut satışları devam ediyor. Piyasaya göre uygun fiyatlarla konut satışı yapacağını duyuran TOKİ, fiyatların arttığı dönemde ilaç gibi gelecek bir ilana daha yer verdi. Ankara'da 180 ay vadeli satış fırsatı sunan TOKİ'den detaylar da geldi.
Türkiye'nin en büyük tatlı su gölü! El değmemiş bir güzellik Ankara'ya sadece 2 saat uzaklıkta Türkiye'nin en büyük tatlı su gölü! El değmemiş bir güzellik Ankara'ya sadece 2 saat uzaklıkta Türkiye'nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir Gölü, İç Anadolu Bölgesinde yer alan ülkemizin en büyük üçüncü ve en büyük tatlı su gölüdür.
Ligde 8. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı Ligde 8. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu ligde haftanın maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı.
Cumhurbaşkanı kararı ile ÖTV resmen sıfırlandı şanslı gruba duyuru yapıldı! ÖTV'siz Opel Corsa 339 bin TL'den satılacak Cumhurbaşkanı kararı ile ÖTV resmen sıfırlandı şanslı gruba duyuru yapıldı! ÖTV'siz Opel Corsa 339 bin TL'den satılacak ÖTV'siz otomobil alım fırsatı ile ilgili gelişmeler gündeme gelmeye devam ediyor. Vatandaşların merakla beklediği sıfır otomobilde ÖTV indiriminde şartlar belli oldu. Cumhurbaşkanı kararı ile Opel'in Corsa modelinde ÖTV sıfırlandı.
Gençlerbirliği eski halı sahasının yerine “FIFA QUALİTY PRO” belgeli saha yapıldı Gençlerbirliği eski halı sahasının yerine “FIFA QUALİTY PRO” belgeli saha yapıldı Gençlerbirliği, altyapının ve futbol okulunun hizmetindeki sentetik sahayı, kullanılan malzeme açısından dünyada bir ilk olan “FIFA Quality Pro” belgesine sahip halı sahayla yeniledi.
Gençlerbirliği’nden 7-15 yaş arası  taraftarlara büyük jest Gençlerbirliği’nden 7-15 yaş arası taraftarlara büyük jest Gençlerbirliği 2023-2024 sezonu iç saha maçlarında futbolculara destek olan çocukların kombine bilet fiyatlarında indirime gideceklerini duyurdu.