Ankara Keçiörengücü futbolcuları Barış Alper Yılmaz ve Samet Akaydın'ın performansı takdir topladı Ankara Keçiörengücü futbolcuları Barış Alper Yılmaz ve Samet Akaydın'ın performansı takdir topladı Trendyol 1. Lig takımlarından Ankara Keçiörengücü'nün Başkanı Sedat Tahiroğlu, Konya'da oynanan Türkiye-Letonya maçında eski futbolcuları Barış Alper Yılmaz ile Samet Akaydın'ın performansını değerlendirdi.
Milli sporcu Şahika Ercümen dünya rekorunu kırmak için nefesini 105 metre derinlikte tutacak Milli sporcu Şahika Ercümen dünya rekorunu kırmak için nefesini 105 metre derinlikte tutacak Milli sporcu Şahika Ercümen, ülkemizi başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Sporcu Encümen, paletsiz değişken ağırlık kategorisinde 105 metre dünya rekorunu Cumhuriyet'in 100. yılında kırmak için deprem dalış yapacak.
Ankaragücü TSYD kupası maçını neden ertelemek istediklerini açıkladı Ankaragücü TSYD kupası maçını neden ertelemek istediklerini açıkladı MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, TSYD Ankara Kupası maçını neden ertelemek istediklerini açıkladı.
Süper Lig'de Milli ara ne zaman bitiyor, maçlar ne zaman başlayacak? Süper Lig'de Milli ara ne zaman bitiyor, maçlar ne zaman başlayacak? Futbol tutkunları maçlarla ilgili detaylar hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Milli aranın biteceği tarih merakla beklenirken yeni maç takvimi de sorgulanmaya başladı.
Gençlerbirliği emeklilere forma sözü verdi Gençlerbirliği emeklilere forma sözü verdi Aldığı galibiyetler ile iyi bir başlangıç yapan başkent ekibi geçtiğimiz hafta genç taraftarları için kombine bilet alana forma sözcü vermişti. Şimdi ise aynı ayrıcalığı emekliler için sağlıyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Gazi Paşa’yı Anma Büyük Yağlı Pehlivan Güreşleri tarihini duyurdu Ankara Büyükşehir Belediyesi Gazi Paşa’yı Anma Büyük Yağlı Pehlivan Güreşleri tarihini duyurdu Ankara Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılında Başkenti sporunda başkenti yapmak için çalışmalara devam ettiklerini açıkladı. Bu çerçevede Şaban Yılmaz Spor Kompleksi’ni açmaya hazırlanan belediyeden önemli açıklamalar geldi.
TSYD Ankara Kupasında son dakika gelişmesi! Maç ertelendi TSYD Ankara Kupasında son dakika gelişmesi! Maç ertelendi TSYD Ankara Şubesince her yıl düzenlenen ‘TSYD Ankara Kupası’nın 56. organizasyonunun zorunlu olarak ertelendiği bildirildi. TSYD konuyla ilgili olarak bir son dakika açıklamasına yer verdi.
TSYD Ankara Kupası maçında MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek TSYD Ankara Kupası maçında MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek Türkiye Spor Yazarları Derneği, Ankara şubesinde düzenlenen, 'TSYD Ankara Kupası'nın 56. organizasyonunda MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek.
Emre Belözoğlu galibiyetle başladı Emre Belözoğlu galibiyetle başladı Emre Belözoğlu, MKE Ankaragücü ile çıktığı ilk maçta Kayserispor'u 3-0 mağlup etti.
Ankaralılara yetkili isim bizzat duyurdu! Gayrimenkulde ateşi söndürecek yöntemi açıkladı Ankaralılara yetkili isim bizzat duyurdu! Gayrimenkulde ateşi söndürecek yöntemi açıkladı Ülkemizde fiyat artışlarının devam etmesi her kalemi etkilemeye devam ediyor. Özellikle konut satışlarındaki fiyatların artması nedeniyle uzmanlardan değerlendirmeler gelirken konut fiyatlarındaki balonu söndürecek bir öneri daha gündeme geldi.
Trendyol Süper Lig MKE Ankaragücü Kayserispor maçı sona erdi! İşte maç skoru Trendyol Süper Lig MKE Ankaragücü Kayserispor maçı sona erdi! İşte maç skoru Başkent temsilcisi Ankaragücü, yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu ile ilk maçına çıktı. Trendyol Süper Lig MKE Ankaragücü Kayserispor maçı sona ererken futbolseverler de maç sonucunu araştırmaya başladı.
TFF 2. Lig Ankara Demirspor Bursaspor karşılaşması sona erdi! İşte puan durumu TFF 2. Lig Ankara Demirspor Bursaspor karşılaşması sona erdi! İşte puan durumu Futbol maçları taraftarlar tarafından yakından takip ediliyor. TFF 2. Lig maçları sporseverlerin gündeminde yer alırken Bursaspor ve Ankara Demirspor maçı sonuçlandı.