Başakşehir ve Ankaragücü arasındaki maç berabere bitti Başakşehir ve Ankaragücü arasındaki maç berabere bitti Bugün MKE Ankaragücü ile Başakşehir arasında yaşanan karşılaşma berabere bitti
Gençlerbirliği ile Boluspor maçı golsüz tamamlandı! Gençlerbirliği ile Boluspor maçı golsüz tamamlandı! Trendyol 1. Lig'de heyecan devam ediyor. Gençlerbirliği sahasında Boluspor'u konuk etti. Mücadeleye ilişkin detaylar merak edilirken iki takım da yeşil sahadan golsüz ayrıldı.
Trendyol 1. Lig Ahlatcı Çorum FK ile Ankara Keçiörengücü maçının galibi belli oldu! Trendyol 1. Lig Ahlatcı Çorum FK ile Ankara Keçiörengücü maçının galibi belli oldu! Trendyol 1. Lig'in 11. haftasında Çorum FK, sahasında Ankara Keçiörengücü ile karşılaştı. Çorum FK, sahasında Ankara Keçiörengücü'ne 3 - 2 mağlup oldu.
2023 Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa final maçı ne zaman? 2023 Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa final maçı ne zaman? İki ezeli rakip Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa maçı merakla bekleniyor. Süper Kupa karşılaşması için detayları araştıran taraftarlar da maçın hangi tarihte oynanacağına ilişkin sorularına yanıt arıyor.
MKE Ankaragücü, Emre Belözoğlu'nun eski takımı RAMS Başakşehir ile karşılaşacak MKE Ankaragücü, Emre Belözoğlu'nun eski takımı RAMS Başakşehir ile karşılaşacak MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Emre Belözoğlu'nun eski takımı olan RAMS Başakşehir'le karşılaşacak.
Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta? Milyonlarca taraftar tarafından merakla beklenen Süper Kupa maçının ne zaman düzenleneceği merak konusu oldu.
Gençlerbirliği, Boluspor maçına hazırlığını tamamladı! Gençlerbirliği, Boluspor maçına hazırlığını tamamladı! Gençlerbirliği, haftanın son antrenmanını tamamlandı. Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan maç için heyecanlı bekleyiş başladı.
ASKİ Spor milli güreşçileri Esenboğa Havalimanı'nda coşku ile karşılandı ASKİ Spor milli güreşçileri Esenboğa Havalimanı'nda coşku ile karşılandı Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan spor kulüpleri ve sporcular, ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarılı sonuçlara imza atmaya devam ediyor. ASKİ Spor milli güreşçileri de elde ettikleri başarıların ardından yurda dönüş yaptı.
Gençlerbirliği Gazi Üniversitesi ile iş birliği protokolünde anlaşma sağladı! Gençlerbirliği Gazi Üniversitesi ile iş birliği protokolünde anlaşma sağladı! Gençlerbirliği ile Gazi Üniversitesi tarafından bugün yapılan görüşme sonucunda iş birliği protokolünde anlaşma sağlandığı öğrenildi.
Esenboğa Havalimanı'nda milli güreşçilerimize coşkulu karşılama! Esenboğa Havalimanı'nda milli güreşçilerimize coşkulu karşılama! Bugün ülkelerine dönen milli güreşçilerimiz için Esenboğa Havalimanı'nda coşkulu bir karşılama gerçekleştirildi.
TTF Başkanı Durmuş açıkladı! Ankara tenisin üssü olacak TTF Başkanı Durmuş açıkladı! Ankara tenisin üssü olacak Ülkemizde çeşitli spor dallarının gelişmesi ve yaygınlaşması için çeşitli projeler yürütülüyor. Bu projeler kapsamında Başkent Ankara'ya da yeni bir tenis alanı kazandırılacağı açıklandı. Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş'tan açıklama geldi.
MKE Ankaragücü ile RAMS Başakşehir FK maç biletleri satışa çıktı! MKE Ankaragücü ile RAMS Başakşehir FK maç biletleri satışa çıktı! MKE Ankaragücü'nün RAMS Başakşehir FK ile oynayacağı maçın detayları sorgulanmaya başladı. Futbol tutkunları başkent temsilcisinin maçına bilet almak için harekete geçerken MKE Ankaragücü, biletlerin satışa çıktığını duyurarak fiyat listesini paylaştı.