Trendyol 1. Lig Ankara Keçiörengücü ile Bodrum FK maçı beraberlikle sonuçlandı! Trendyol 1. Lig Ankara Keçiörengücü ile Bodrum FK maçı beraberlikle sonuçlandı! Trendyol 1. Lig’in 12. haftasında Ankara Keçiörengücü, sahasında karşılaştığı Bodrum FK ile beraberliği yakaladı. İki takımın taraftarları maç sonucunu merak ederken detayları derledik.
Hatayspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta oynanacak? Hatayspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta oynanacak? Galatasaray, Hatayspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Süper Lig'in 12. haftasında lider Galatasaray 3 puanı alarak galibiyetini devam ettirmek isterken taraftarlar maçın yapılacağı tarihi merak etti.
Trendyol 1. Lig Keçiörengücü Bodrumspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Trendyol 1. Lig Keçiörengücü Bodrumspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Trendyol 1. Lig maçları yakından takip ediliyor. Keçiörengücü ile Bodrumspor'un karşılaşacağı açıklanırken maçın tarihi, yayın saati ve yayımlanacağı kanal merak ediliyor.
Özden Öngün'den MKE Ankaragücü-Antalyaspor maçının ardından açıklamalar! Özden Öngün'den MKE Ankaragücü-Antalyaspor maçının ardından açıklamalar! Bugün MKE Ankaragücü'nün kendi sahasında Antalyaspor'a 4-0 yenildiği maçın ardından MKE Ankaragücü Yardımcı Antrenörü Özden Öngün açıklamalarda bulundu.
Gençlerbirliği, Adanaspor'u deplasmanda 2-0 yendi! Gençlerbirliği, Adanaspor'u deplasmanda 2-0 yendi! Bugün gerçekleşen Gençlerbirliği ile Adanaspor maçında 2-0 skor ile galibiyeti deplasmanda Gençlerbirliği yakaladı.
MKE Ankaragücü kendi sahasında Bitexen Antalyaspor'a 4-0 mağlup oldu! MKE Ankaragücü kendi sahasında Bitexen Antalyaspor'a 4-0 mağlup oldu! Bugün Antalyaspor ile gerçekleştirilen mücadelede maç sonucuna göre Ankaragücü'nü Antalyaspor 4-0 mağlup etti.
Ankaragücü, Antalyaspor maçında ilk 11'i duyurdu! Ankaragücü, Antalyaspor maçında ilk 11'i duyurdu! Bu akşam gerçekleşecek olan Ankaragücü - Antalyaspor karşılaşmasında, Ankaragücü ilk 11'i duyurdu.
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay kimdir, kaç yaşında, kariyeri nedir? Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay kimdir, kaç yaşında, kariyeri nedir? Beşiktaş'ta yaşanan teknik direktör sorunun ardından takımın yeni teknik adamı belli oldu. Rıza Çalımbay'ın Beşiktaş'ın başına geçtiği bildirilirken taraftarlar da Rıza Çalımbay hakkında merak edilenlere de anıt aramaya başladı.
Süper Lig Ankaragücü ile Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Süper Lig Ankaragücü ile Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Süper Lig maçları yakından takip ediliyor. MKE Ankaragücü ile Antalyaspor'un karşılaşacağını öğrenen taraftarlar maçın ne zaman, nerede ve saat kaçta oynanacağını merak ediyor.
Hüseyin Aytekin açıkladı! JÖAK personeli Ankaragücü Antalyaspor karşılaşmasında bayrak açacak! Hüseyin Aytekin açıkladı! JÖAK personeli Ankaragücü Antalyaspor karşılaşmasında bayrak açacak! Ankaragücü, Süper Lig'in 12. haftasında Antalyaspor'u konuk edecek. MKE Ankaragücü basın sözcüsü Hüseyin Aytekin karşılaşma öncesi sahada JÖAK personelince Türk Bayramı ve Atatürk portesi açılacağını duyurdu.
Gençlerbirliği, Adanaspor maç hazırlıklarını tamamladı! Gençlerbirliği, Adanaspor maç hazırlıklarını tamamladı! Adanaspor ile cuma günü deplasmanda karşılaşacak olan Gençlerbirliği, maçın hazırlıklarını tamamladı.
Gençlerbirliği'nden müjde! Kombine bilet hediye edilecek Gençlerbirliği'nden müjde! Kombine bilet hediye edilecek Aldığı galibiyetler ile iyi bir başlangıç yapan başkent ekibi taraftarlarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Sadece bununla da kalmayan Gençlerbirliği takımı, gençlere hediye bilet müjdesi verdi.