Gençlerbirliği Spor Lisesi’nde ders zili çaldı! Gençlerbirliği Spor Lisesi’nde ders zili çaldı! Gençlerbirliği Spor Lisesi'nde ilk ders zili çaldı. 25 öğrencisiyle eğitim hayatına başlayan Gençlerbirliği Spor Lisesi'nin açılışında önemli görüşlere yer verildi.
Maçta sakatlanan Gençlerbirliği futbolcusu Fırat Tulgayoğlu operasyon geçirdi Maçta sakatlanan Gençlerbirliği futbolcusu Fırat Tulgayoğlu operasyon geçirdi Bu yıl 56'ncısı düzenlenen TSYD Ankara Kupası, MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği arasında oynandı. Gençlerbirliği'nden Fırat Tulgayoğlu karşılaşmada sakatlanırken bir operasyon geçirdiği öğrenildi.
Gençlerbirliği'nden öğretmenlere ücretsiz bilet jesti! Gençlerbirliği'nden öğretmenlere ücretsiz bilet jesti! Gençlerbirliği Spor Kulübü, 24 Kasım Öğretmeneler Günü dolayıyla öğretmenler için bir jest yaptı. Gençlerbirliği'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden öğretmenler için yapılan duyurunun detaylarını derledik.
Turkcell Kadınlar Futbol Süper Lig'inin şampiyonu ABB FOMGET! Turkcell Kadınlar Futbol Süper Lig'inin şampiyonu ABB FOMGET! Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET takımı, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi play-off finalinde Fenerbahçeyi uzatmalarda yenerek şampiyon oldu.
Türkiye, Almanya'yı deplasmanda yendi!  Almanya 2-3 Türkiye Türkiye, Almanya'yı deplasmanda yendi! Almanya 2-3 Türkiye A Milli Futbol Takımımız, Euro 2024 Elemeleri' ndeki son maçını oynamadan önce Almanya ile özel maçta karşı karşıya geldi. Berlin'deki karşılaşmada Türkiye, Almanya'yı 3-2 mağlup ederek moral depoladı.
TSYD Ankara Kupası'nın kazananı MKE Ankaragücü oldu! TSYD Ankara Kupası'nın kazananı MKE Ankaragücü oldu! Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi’nin geleneksel olarak düzenlediği futbol turnuvasının 56’ncısı bugün Gençlerbirliği ve MKE Ankaragücü arasında oynandı. Kupa maçında taraftarın da heyecanı artarken maç detayları merak edildi.
Gençlerbirliği Türkgücü München takımıyla iş birliği anlaşması yaptı! Gençlerbirliği Türkgücü München takımıyla iş birliği anlaşması yaptı! Futbol takımları hakkındaki gelişmeler vatandaşların gündeminde yer alıyor. Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, München takımıyla iş birliği anlaşması imzaladı.
Gençlerbirliği, TSYD Kupası maçı için hazırlıklarını tamamladı! Gençlerbirliği, TSYD Kupası maçı için hazırlıklarını tamamladı! TSYD Ankara Kupası’nda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği maç için hazırlıklarını tamamladı.
Milli maç arasında TSYD KUPASI heyecanı yaşanacak! Milli maç arasında TSYD KUPASI heyecanı yaşanacak! Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi’nin düzenlediği geleneksel futbol turnuvasının 56’ncısı oynanacak. Kupa maçı öncesi taraftarın da heyecanı artarken maç detayları sorgulanmaya başladı.
Kızılcahamam Belediyespor’da bugüne kadar forma giyen futbolcular mücadele etti! Kızılcahamam Belediyespor’da bugüne kadar forma giyen futbolcular mücadele etti! Kızılcahamam Belediyespor’da bugüne kadar forma giyen futbolcuların mücadele ettiği 4 takımlık mini turnuva düzenlendi.
TSYD Ankara Kupası Ankaragücü ile Gençlerbirliği maçı öncesi basın toplantısı düzenlendi TSYD Ankara Kupası Ankaragücü ile Gençlerbirliği maçı öncesi basın toplantısı düzenlendi Geleneksel olarak düzenlenen TSYD Ankara Kupası Ankaragücü ile Gençlerbirliği arasında oynanacak. Yapılacak maç için heyecan sürerken biletlerin de satışa çıkmasının ardından bir basın toplantısı gerçekleştirildi.
ASKİ Spor Kulübü sporcusu Cansu Bektaş Dünya Şampiyonu oldu ASKİ Spor Kulübü sporcusu Cansu Bektaş Dünya Şampiyonu oldu Ankara ASKİ Spor kulübü halter sporcusu Cansu Bektaş, Meksika’nın Guadalajara şehrinde düzenlenen Gençler Dünya Halter Şampiyonası’nda Dünya Şampiyonluğu'na adını yazdırdı.