Ankara Keçiörengücü'nde Mame Diouf etkisi! Ankara Keçiörengücü'nde Mame Diouf etkisi! Başkent temsilcisinin transferin son günlerinde kadrosuna kattığı Senegalli Yıldız yeni takımında etkisini hızlıca gösterdi. 36 yaşındaki Diouf oynadığı 2 maçta 2 gol istatistiği yakaladı ve takımın en golcüsü oldu.
Erhan Aras'ın Türkiye Hentbol Federasyonu başkanlık adaylığı kesinleşti Erhan Aras'ın Türkiye Hentbol Federasyonu başkanlık adaylığı kesinleşti 27 Eylül tarihinde yapılacağı açıklanan Türkiye Hentbol Federasyonu başkanlık seçimi için adaylar belli olmaya devam ederken, Erhan Aras'ın adaylığı kesinleşti.
Galatasaray PAOK maçı hangi kanalda, GS maçı saat kaçta ne zaman, şifreli mi? Galatasaray PAOK maçı hangi kanalda, GS maçı saat kaçta ne zaman, şifreli mi? Türkiye'yi Avrupa'da temsil etmeye devam eden Galatasaray bugün evinde PAOK takımını konuk edecek. PAOK nerenin takımı, Konferans Ligi GS maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Ergin Ataman Fenerbahçe olayı, FB neden A Milli Basketbol Takımı oyuncu göndermeyecek? Ergin Ataman Fenerbahçe olayı, FB neden A Milli Basketbol Takımı oyuncu göndermeyecek? Fenerbahçe tarafından yapılan açıklama ile Ergin Ataman'a büyük tepki gösterilmiş, FB milli basketbol takımına oyuncu gönderilmeyeceğini açıklamıştı. Ergin Ataman ne dedi, ne yaptı, FB neden tepki gösterdi?
MKE Ankaragücü yönetimi takımın son durumunu masaya yatırdı MKE Ankaragücü yönetimi takımın son durumunu masaya yatırdı Ankaragücü son günlerde hareketli bir dönemden geçiyor. Transferler ve takımdan ayrılanların ardından kadrosu oturan Başkent temsilcisi yoluna yeni teknik direktörü ile devam ediyor.
Ankaragücü'nün maçlarını ilk 6 haftada ortalama 4 bin kişi izledi Ankaragücü'nün maçlarını ilk 6 haftada ortalama 4 bin kişi izledi MKE Ankaragücü sezonun ilk haftalarında istediği sonuçları alamasa da son maçında Sakaryaspor'u yenerek umut tazelemişti. Öte yandan bu süreçte Başkent ekibinin oynadığı iç ve dış saha maçlarında tribünlerde kaç insanın yer aldığı belli oldu.
Gençlerbirliği Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını sürdürüyor Gençlerbirliği Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını sürdürüyor Ankara'nın Trendyol 1. Ligdeki iki takımı bu hafta sonu kozlarını paylaşacak. Son maçlarda aldıkları sonuçlar ile taraftarlarının beklentilerini yükselten Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü maçında kimin gülen taraf olacağı Cumartesi günü belli olacak.
Türk takımlarının UEFA Avrupa Ligi mesaisi başlıyor Türk takımlarının UEFA Avrupa Ligi mesaisi başlıyor Bu sezon 3 Türk futbol takımının yer alacağı UEFA Avrupa Liginde yeni sezon heyecanı yarın oynanacak maçlarla başlayacak. İlk olarak temsilcimiz Galatasaray sahneye çıkacak. Perşembe günü ise Fenerbahçe ve Beşiktaş 3 puan için mücadele verecek.
Türk Telekom EuroCup ilk maçında Ankara'da Lietkabelis'i rahat geçti Türk Telekom EuroCup ilk maçında Ankara'da Lietkabelis'i rahat geçti Ankara’da oynanan EuroCup B Grubu karşılaşmasında Türk Telekom Litvanya takımı Lietkabelis'i mağlup etti.
TFF Hukuk Müşavirliği MKE Ankaragücü'nü PFDK'ya sevk etti! TFF Hukuk Müşavirliği MKE Ankaragücü'nü PFDK'ya sevk etti! TFF Hukuk Müşavirliği tarafından hafta sonunda oynanan karşılaşmalara dair sevkler yapılırken MKE Ankaragücü de PFDK’ya sevk edildi.
Gençlerbirliği - Ankara Keçiörengücü maçı biletleri satışa sunuldu Gençlerbirliği - Ankara Keçiörengücü maçı biletleri satışa sunuldu Trendyol 1. Ligde bu hafta Ankara derbisi yaşanacak. Gençlerbirliği evinde Ankara Keçiörengücü'nü ağırlayacak.
Gençlerbirliği zirvenin yakın takibinde Gençlerbirliği zirvenin yakın takibinde Trendyol 1. Ligin geride bırakılan 6. haftasında takımların puanları birbirine yakın seyretmeye devam ediyor. Son haftaların yükselen takımı Gençlerbirliği ise liderin sadece 2 puan gerisinde yoluna devam ediyor.