Gençler bu aralar hep berabere! Gençler bu aralar hep berabere! Gençlerbirliği oynadığı son Erzurumspor FK maçında da berabere kaldı ve bu sezon oynadığı 14. lig maçında 6. beraberliğini aldı.
Türk Telekom 7 maçlık galibiyet hasretine Napoca karşısında son verdi Türk Telekom 7 maçlık galibiyet hasretine Napoca karşısında son verdi BTK EuroCup 10. hafta mücadelesinde Türk Telekom konuk ettiği Cluj Napoca'yı 95-84 mağlup etti ve 7 maçlık galibiyet hasretine son verdi.
Halkbank Dünya Şampiyonasında Suntory Sunbirds ile karşılaşacak Halkbank Dünya Şampiyonasında Suntory Sunbirds ile karşılaşacak Halkbank Erkek Voleybol Takımı, Dünya Kulüpler Şampiyonası ilk maçında Suntory Sunbirds ile karşı karşıya gelecek.
Gençlerbirliği sezon sonuna kadar öğretmenleri ağırlamaya devam edecek! Gençlerbirliği sezon sonuna kadar öğretmenleri ağırlamaya devam edecek! Ankara'nın köklü futbol kulüplerinden Gençlerbirliği, Öğretmenler Günü kapsamında öğretmenleri misafir etmişti. Gelen ilgiden memnun kaldıklarını ifade eden Gençlerbirliği yönetiminden öğretmenler için yeni bir açıklama geldi.
Keçiörengücü kupada turladı Keçiörengücü kupada turladı Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Ankara Keçiörengücü Muş 1984 Muşspor'u 2-1 mağlup etti ve bir üst tura yükseldi.
Gençlerbirliği Bornova 1877'yi ağırlayacak Gençlerbirliği Bornova 1877'yi ağırlayacak Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Gençlerbirliği evinde Bornova 1877 Sportif Yatırımlar'ı konuk edecek.
Keçiörengücü Muşspor'u konuk edecek Keçiörengücü Muşspor'u konuk edecek Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Ankara Keçiörengücü evinde Muş 1984 Muşspor'u ile karşı karşıya gelecek.
İrfan Can Kahveci Sivasspor'a attığı muhteşem golü Gençlerbirliği'ne atfetti İrfan Can Kahveci Sivasspor'a attığı muhteşem golü Gençlerbirliği'ne atfetti Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında oynanan Fenerbahçe - Sivasspor maçında muhteşem bir gol atan İrfan Can Kahveci, gol öncesinde attığı çalımı Gençlerbirliği döneminde Hurşut Meriç'ten öğrendiğini ifade etti.
Keçiörengücü'nde 2. Ahmet Cingöz Dönemi başladı Keçiörengücü'nde 2. Ahmet Cingöz Dönemi başladı Serhat Gülpınar ile yollarını ayıran Ankara Keçiörengücü daha önce takımın teknik adam görevini üstlenmiş olan Ahmet Cingöz ile yeniden anlaşma sağladı.
Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü tur maçlarının hakemleri açıklandı! Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü tur maçlarının hakemleri açıklandı! Ülkemizde futbol maçları yakından takip ediliyor. Futbol maçları sporseverlerin yakın gündeminde yer alırken Ziraat Türkiye Kupası dördüncü tur maçlarını yönetecek hakemler de son dakika olarak açıklandı.
Halkbank dünya vitrininde Halkbank dünya vitrininde Halkbank Spor Kulübü, Türkiye voleybol tarihinde bir ilke imza atıyor. Halkbank Erkek Voleybol Takımı, Dünya Kulüpler Şampiyonası katılmak için Hindistan’ın Bangalore kentine gitti.
Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nden geçmiş olsun mesajı Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nden geçmiş olsun mesajı Marmara Denizi ve Gemlik Körfezi’nde meydana gelen depremin ardından MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği geçmiş olsun mesajı yayımladılar.